Anubiss Opublikowano 22 Lipca 2020 Opublikowano 22 Lipca 2020 (edytowane) Panowie mam problem, generalnie dziś dostałem sprowadzane auto dla mnie z belgi i.. mam problem bo szczelina tu gdzie zaznaczyłem jest dość sporo w porównaniu z lewą szczeliną między maską na zderzakiem przy grillu, na foto widać dokładnie, da się jakoś to wyregulować? (Auto jest bezwypadkowe i od 2012 do 2020 serwisowane w ASO, bo sprawdzaliśmy w ASO i tak jak pisałem 0 kolizji, śruby od maski tak samo nawet nie tknięte.. a troche drażni to moje oczy) Sprawdzałem jeszcze szczeliny i... podeślę fot rozpisałem to tu jeszcze z innego ujęcia Lewa strona: Prawa strona: Edytowane 22 Lipca 2020 przez Anubiss
Anubiss Opublikowano 23 Lipca 2020 Autor Opublikowano 23 Lipca 2020 Problem ogarnięty, wystarczyło wyregulować zderzak
fallout Opublikowano 20 Września 2020 Opublikowano 20 Września 2020 Zdradź proszę co dokładnie wyregulowałeś, mam dokładnie taką samą przypadłość.
Anubiss Opublikowano 20 Września 2020 Autor Opublikowano 20 Września 2020 @fallout musisz wyregulować zderzak bo to nie jest maska, przy jak otworzysz maskę to przy lampach są takie śruby do regulacji że mozesz wysunąć zderzak i to jest cały myk tej "maski" xD
fallout Opublikowano 20 Września 2020 Opublikowano 20 Września 2020 To że zderzak to wiem Raczej chodzi o które to dokładnie śruby, bo cała masa ich jest a po kilku dniach posiadania samochodu jeszcze nie zdążyłem ogarnąć. Na pewno wiem które służą do regulacji góra dół, ale lewo/prawo tak jak w tym przypadku to jeszcze nie
Anubiss Opublikowano 20 Września 2020 Autor Opublikowano 20 Września 2020 @fallout zaraz pójdę do auta to ci pokaże
Anubiss Opublikowano 20 Września 2020 Autor Opublikowano 20 Września 2020 @fallout zdejmujesz czarną przykrywę i masz przy lamapch te śruby i nimi regulujesz żeby był zderzak wysunięty/schowany
Rekomendowane odpowiedzi