Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gniazda zapalniczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko. Sprawdziłem czy nie ma tam np 1gr i wsadziłem zapalniczki znowu. Ale na szczęście mnie oświeciło. Bo elektryk już sapał na samą myśl o rozbieraniu tunelu. Ale jest ok. Dzięki 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam. Dla zainteresowanych demontażem tunelu przedniego przesyłam filmik

Opublikowano

Tak dostaniesz się do gniazda przedniej zapalniczki. Trochę roboty jest ale do ogarnięcia. Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 1.08.2020 o 18:15, Muskel1 napisał(a):

Dalej źle, oznaczenie silnika (CR-silniki w tych modelach maja 4 litery, jezeli masz 2.0 TDI to jest któryś z tych: DEUC, DEUA,DETA). Bezpiecznik nr. 40 jest odpowiedzialny za zapalniczki i gniazdka. Zaznaczyłem na zielono.Sportback sa  A3, A5, A7. A4 jest tylko Avant i Sedan?

20200801_181338.jpg

$_10-2.JPG

Hej Muskel witam ponownie. Wymieniałem głośniki w przednich drzwiach i wygłuszanie matą. Przy ściaganiu ściągnęłam linkę i tylko jedną kostkę ( niebieska) teraz wszystko zmontowałem ale całe lewe przednie drzwi nie mają podświetleniawłączików, przy klamce nie świeci i nie mogę sterować szybami bo przyciski są nieaktywne. Nie wiem czy źle podpiąłem tą dużą niebieską kostkę czy spaliłem bezpiecznik od tych całych drzwi. Proszę o sugestię z Twojej strony.

Opublikowano

Chyba że to bezpiecznik od modułu sterującego drzwi przednich lewych????

Opublikowano

Bylem jeszcze teraz sprawdzić czy z pilota otwiera i zamyka wszystkie szyby. I działa natomiast na drzwiach od kierowcy nicnie jest podświetlone.

Opublikowano

Sprawdź pod kątem poprawnego wpięcia wtyczek.

Opublikowano

Ok. Jeszcze raz jutro ściągnę raz boczek . Może faktycznie za słabo wcisnąłem. Ale ta biala dzwignia od wtyczki poszlaw dół do końca. Ale zobaczymy. Dzięki ze się odezwałeś.

Opublikowano

Witam . Tak jak myślałem i tak jak Muskel1 sugerowałeś, nie była dobrze dopieta ta główna wtyczka. Wszystko świeci i działa. Dzięki i pozdrawiam