A4B8Avant Opublikowano 26 Lipca 2020 Opublikowano 26 Lipca 2020 Witam! To i ja się po chwale swoim egzemplarzem. Autko kupione w maju na Bawarii, od Niemca prywatnie. Nie wiem czemu audi, taki wpadł pomysł na auto w podróże do pracy ponad 1000km. poszukiwana 2 miesiace ponad. Wcześniejsze auta to były trzy mazdy, teraz zmiana na półkę wyżej. Z poważnych napraw pompa oleju i turbosprezarka. Model z 2008 roku 2.0 143KM z przebiegiem 214 tysiecy, ksiazeczka serwisowa do 196 tysiecy. Felgi 19" 235/35 + zima 16" Zdjęcia w dniu oglądania: W dniu zakupu: Oświetlenie: Inne: Ze starym samochodem: Pytanie w sprawie posta: Gdzie i która to kostka pod którą będę musiał podpiąć konwenter High Low ? Pozdrawim
slawinho Opublikowano 27 Lipca 2020 Opublikowano 27 Lipca 2020 Tak fajne kombii i te hologramy audi w dzwiach sam myślę sobie kupić
AudiBubuA4 Opublikowano 30 Lipca 2020 Opublikowano 30 Lipca 2020 Autko było już tak zrobione, póki co nic nie robiłem z kosmetyki, po za wyczyszczeniem komory silnika, plastikow. W ten weekend planuję podłączyć skrzynie basowa ze wzmacniaczem i konwenterem.
Rekomendowane odpowiedzi