Audilove Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Witam, próbowałem wyciągnąć Czujnik w tylnim kole niestety był zapieczony użyłem trochę więcej siły próbując go podważyć i bum złamał się. Jakieś pomysły jak to wyciągnąć nie rozbierając piasty?
Dev Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 2 godziny temu, Audilove napisał: Witam, próbowałem wyciągnąć Czujnik w tylnim kole niestety był zapieczony użyłem trochę więcej siły próbując go podważyć i bum złamał się. Jakieś pomysły jak to wyciągnąć nie rozbierając piasty? Piasty nie.musisz rozbierac ale.musisz odpiac banana i wyciagnac polos z przegubem a.potem delikatnie wybic od srodka reszte czujnika Potem wyczyścić gniazdo i zamontowac nowy
corradoowner Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 24 minuty temu, Dev napisał: Piasty nie.musisz rozbierac ale.musisz odpiac banana i wyciagnac polos z przegubem a.potem delikatnie wybic od srodka reszte czujnika Potem wyczyścić gniazdo i zamontowac nowy Dev on pisze o tylnym kole. Nie wiem czy kolega ma quattro bo na tel nie wiedzę podpisu do profilu. Jeśli to oska to odkręć śrubę centralna i wyciągnij piaste, roboty na 10 min. Wtedy masz czujnik na wierzchu i wybijesz resztę ze zwrotnicy i założysz nowy.
Dev Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Aaaaaa.... zadzumilem sie Slonce.mi zaszkodzilo Jo, jest tak jak pisze Kolega Corradoowner
Audilove Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2020 To nie jest quattro. Spróbuje zrobić tak jak sugerujesz zobaczymy jak wyjdzie
Rekomendowane odpowiedzi