thepires1997 Opublikowano 8 Października 2020 Opublikowano 8 Października 2020 (edytowane) Witam, Przymierzam się do kupna a4 b8 z radiem concert. Mam pytanie, na zdjęciu zaznaczyłem jakieś wejście, czy to jest slot na karte SD ? Czy do tego radia można założyć bluetooth ? widziałem na allegro jakieś adaptery na bluetooth/USB tylko czy to będzie działać? ----> KABEL ADAPTER AMI MMI BLUETOOTH USB AUDI VW 2G 3G 9321404638 - Sklep internetowy AGD, RTV, telefony, laptopy - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro za 88,99 zł - KABEL ADAPTER AMI MMI BLUETOOTH USB AUDI VW 2G 3G (9321404638). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących! Edytowane 8 Października 2020 przez thepires1997
Jacku89 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Jeśli się nie mylę to jest wejście na kluczyk do wyciągnięcia radia, slot na karty będziesz miał pod taka klapka jeśli masz audi multimedia.
Anthony Opublikowano 30 Stycznia 2021 Opublikowano 30 Stycznia 2021 to jest SD slot masz zwykły Audi Concert (bez MMI) niby to powinno pasować , ale nie koniecznie, bo nie sprawdzałem https://www.musikimauto.de/BlueMusic-Bluetooth-Audio-Audi-12pin-AUX-IN
Rekomendowane odpowiedzi