Popek113 Opublikowano 9 Października 2020 Opublikowano 9 Października 2020 Pacjent a4 b8 1.8 tfsi CDHB. Na biegu jałowym czuć wibrację silnika. Poduszki silnika nowe, sąda nowa, czujnik nowy. Kto ma jakiś pomysł
RaThek Opublikowano 17 Października 2020 Opublikowano 17 Października 2020 Geometria zapieczona? Jeśli chodzi o drugi to kasowałeś i wraca? Może wtyczki zaśniedziałe.
Popek113 Opublikowano 17 Października 2020 Autor Opublikowano 17 Października 2020 47 minut temu, RaThek napisał: Geometria zapieczona? Jeśli chodzi o drugi to kasowałeś i wraca? Może wtyczki zaśniedziałe. Tak kasowałem i wraca. Musze jeszcze wtryski sprawdzić, bo turbina jest prawie nówka hybryda.
RaThek Opublikowano 24 Października 2020 Opublikowano 24 Października 2020 Co ma wtrysk do ciśnienia doładowania? Albo turbina, albo sterowanie geometrii albo czujnik ciśnienia. Tam bym szukał.
Popek113 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2020 W dniu 24.10.2020 o 18:10, RaThek napisał: Co ma wtrysk do ciśnienia doładowania? Albo turbina, albo sterowanie geometrii albo czujnik ciśnienia. Tam bym szukał. Zgadnij co się okazało. luźna świeca na 3 cylindrze. Niezłe jaja co. Wpadłem na to czystym przypadkiem. Tak kontrolnie, chciałem zajrzeć do komór spalania.
Rekomendowane odpowiedzi