hhacek Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 bardzo ladna, i bardzo ladne fele, coraz wiecej B6 na forum
cayenne Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 Dla mnie cudo! Ogólnie uważam,że B5 są przesliczne,ale to to już jest poeeezja. Zastanawiam się tylko ile lat musiałbym jeść tynk ze ścian żeby taką kupić. Chyba całe mieszkanie musiałbym wpierniczyć...i od sąsiadki kawałek pokoju zahaczyć
zibi33PL Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Opublikowano 29 Marca 2007 dzięki koledzy za pozytywne opinie :biggrin: [ Dodano: 29-03-2007, 11:55 ] Dla mnie cudo! Ogólnie uważam,że B5 są przesliczne,ale to to już jest poeeezja. Zastanawiam się tylko ile lat musiałbym jeść tynk ze ścian żeby taką kupić. Chyba całe mieszkanie musiałbym wpierniczyć...i od sąsiadki kawałek pokoju zachaczyć. Jak by ci to powiedzieć ,Najpierw do pracy a pózniej do roboty (fuchy) no i żona pracuje :smile: czyli praca i praca a samochód śnił mi się już kilka lat no i wreszcie się doczekałem
cayenne Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 Jak by ci to powiedzieć ,Najpierw do pracy a pózniej do roboty (fuchy) no i żona pracuje :smile: czyli praca i praca a samochód śnił mi się już kilka lat no i wreszcie się doczekałem :audi Eee to ja już pojem ten tynk
Rekomendowane odpowiedzi