JFH Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 (edytowane) po 30kkm stwierdzam, że w B5 miałem dużo wygodniejsze fotele, co gorsza wszyscy których pytałem o porównanie mają takie same odczucia. w B9 co chwilę się poprawiam, fotel twardy niewygodny. Są opcje zmiany foteli i kanapy ? Na zdjęciach co mam teraz. Edytowane 16 Listopada 2020 przez JFH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axel1 Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 PODKŁADKA PODUSZKA SIEDZENIE FOTEL profilowana 8247166266 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 67 zł - PODKŁADKA PODUSZKA SIEDZENIE FOTEL profilowana (8247166266). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Fakt, że te fotele nie są najwyższych lotów pod względem wygody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aprox99 Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Mogę zamienić i dać ci standardowe, są miększe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi