OskarXXX Opublikowano 19 Listopada 2020 Opublikowano 19 Listopada 2020 Witam. Moja wiązka wtryskiwaczy już chyba nawet nie nadaje się do łatania kable przy samych kostkach są spękane i teraz pytanie czy są jakieś zestawy naprawcze albo ew. Jak podejść do tematu. Znalazłem coś takiego KOSTKA WTYCZKA WTYK WTRYSKIWACZA BOSCH EV1 2 PINY 7363536545 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 6,90 zł - KOSTKA WTYCZKA WTYK WTRYSKIWACZA BOSCH EV1 2 PINY... Czy to będzie pasować do avj? Z góry dzięki pozdrawiam
Banan Opublikowano 19 Listopada 2020 Opublikowano 19 Listopada 2020 Spisz numer z oryginalnej wtyczki i potwierdzisz czy to będzie to ( chociaż wydaje mi się że powinno pasować )
OskarXXX Opublikowano 19 Listopada 2020 Autor Opublikowano 19 Listopada 2020 U mnie są takie kostki wygląda że to samo?
Banan Opublikowano 19 Listopada 2020 Opublikowano 19 Listopada 2020 Wygląda że to samo ale akurat ten cały moto-equip to najtańsza chińszczyzna...może będzie ok
OskarXXX Opublikowano 19 Listopada 2020 Autor Opublikowano 19 Listopada 2020 Poszukam czegoś lepszego zaryzykuje kupię zobaczymy, dzięki za wskazówki
Rekomendowane odpowiedzi