Jaco90 Opublikowano 30 Listopada 2020 Opublikowano 30 Listopada 2020 Witam. Obecnie posiadam radio Concert tylko CD/SD +8 głośników z wzmacniaczem w bagażniku. ( Brak Ami/Aux) Kolorowy ekran , Wersja LOW 2008r. Zamówiłem radio z Ali... , jest kompatybilne z Concertem. Teraz doczytałem , że napisali iż radio musi posiadać Ami lub Aux. Lecz kabel nie jest w zestawie tylko do kupna opcjonalnie a także kabel do Airbaga. A możliwe że gdyby bez tego nie chodził dołączony byłby do zestawu... Mam rozumieć że bez wejścia Aux/Ami nie będę miał dźwięku ? Dziękuje za odpowiedzi COIKA 8.8 "Android 10.0 System samochodowy odtwarzacz DVD Radio dla Audi A4 2009 2016 IPS ekran lustrzany nawigacja GPS Carplay WIFI Google BT muzyka SWC|Samochodowe odtwarzacze multimedialne| - AliExpress PL.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
shaqal Opublikowano 30 Listopada 2020 Opublikowano 30 Listopada 2020 Każdy concert ma wyjście aux więc wystarczy wpiąć się w główną wtyczkę radia oraz aktywować aux i będzie działać.
Jaco90 Opublikowano 30 Listopada 2020 Autor Opublikowano 30 Listopada 2020 Czyli muszę dokupić jakaś kostkę do radia z wyjściem AUX? A tego kabla Ami z aukcji nie kupować bo i tak go nie posiadam? Następnie wpinam się jakimś jack'iem z radia pod AUX który dołożę przy montażu tego radia?
Rekomendowane odpowiedzi