Makaronek Opublikowano 6 Grudnia 2020 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Witam, doposazam swoje auto w multi, zmieniłem taśmę, kierownica 3 ramienna i na 3 ramienna z multi zmieniam, przyciski mi się świeca kodowanie niby przyjęło, ale nie działa ktoś może podsunął pomysł co może być jeszcze nie tak? Kodowałem też w radiu i nic nie dało, rnse plus bose, po wymianie taśmy świeci mi się trakcja od kąta skrętu pewnie, czy to trzeba też zakodować żeby działała kiera? Nie odsyłajcie proszę do manual ponieważ je przejrzałem i nie ma odpowiedzi na moje pytanie
Fazii Opublikowano 6 Grudnia 2020 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Musisz zrobić adaptację czujnika kąta skrętu g85
pila24 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Opublikowano 6 Grudnia 2020 30 minut temu, Makaronek napisał: Witam, doposazam swoje auto w multi, zmieniłem taśmę, kierownica 3 ramienna i na 3 ramienna z multi zmieniam, przyciski mi się świeca kodowanie niby przyjęło, ale nie działa ktoś może podsunął pomysł co może być jeszcze nie tak? Kodowałem też w radiu i nic nie dało, rnse plus bose, po wymianie taśmy świeci mi się trakcja od kąta skrętu pewnie, czy to trzeba też zakodować żeby działała kiera? Nie odsyłajcie proszę do manual ponieważ je przejrzałem i nie ma odpowiedzi na moje pytanie Zobacz w blokach pomiarowych sterownika kierownicy czy wykrywa wciśnięcia przycisków,jak są jakieś błędy to też wklej je.
Makaronek Opublikowano 6 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2020 W kierownicy pokazał mi się taki błąd
Makaronek Opublikowano 6 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2020 Sprawdziłem bezpieczniki po boku co są, wszystkie dobre
Makaronek Opublikowano 6 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2020 W blokach pomiarowych przejrzałem pierwszych kilka czy kilkanaście, zabawa manetkami wyświetla się na vcds a zabawa multi funkcja nic nie wyświetla
Makaronek Opublikowano 6 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2020 Wcześniej nie zwróciłem uwagi ale czy taka różnica w ilości kabli może być? Mam manual, kierownica bez lopatek
pila24 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Tyle ma być przewodów przy kierownicy,ale pokaz numer taśmy i kabelka który łączy taśmę i airbaga.
Makaronek Opublikowano 6 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2020 Nie wiem od jakiego dokładnie pojazdu jest ta taśma, znalazłem u siebie w gratach jak coś
pila24 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Opublikowano 6 Grudnia 2020 (edytowane) Taśma ma 12 pinów? Kabelek jest ok. Masz b7 i moduł kierownicy z b6. Nie było wersji L w b7. I myślę iż tutaj jest problem. Ten moduł nie odczytuje sygnałów z przycisków kierownicy. Edytowane 6 Grudnia 2020 przez pila24
Makaronek Opublikowano 6 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2020 Tak, taśma ma 12 pinow, w poradniku było napisane że z końcówka l obsługuje multi
Makaronek Opublikowano 6 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2020 A z jakim numerem jak coś kupić ten sterownik kierownicy?
pila24 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Opublikowano 6 Grudnia 2020 2 minuty temu, Makaronek napisał: Tak, taśma ma 12 pinow, w poradniku było napisane że z końcówka l obsługuje multi Obsługuje multi...ale z b6,do multi z b7 ma być sterownik z b7. Kup wersje Q
Makaronek Opublikowano 6 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2020 Mam wersję L, f, s, czy może któryś z tych modułów obsłuży multi i tempomat i fis?
pila24 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Opublikowano 6 Grudnia 2020 4 minuty temu, Makaronek napisał: Mam wersję L, f, s, czy może któryś z tych modułów obsłuży multi i tempomat i fis? Q albo R,nic innego
Rekomendowane odpowiedzi