Gość Trzeniu Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Grzesiek , są już przypadki kiedy na naprawę do Piotrusia koledzy z forum jechali 1500km lub ponad 600 (Tomeks32) - przemyśl to
Grzegorz76 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Grzesiek , są już przypadki kiedy na naprawę do Piotrusia koledzy z forum jechali 1500km lub ponad 600 (Tomeks32) - przemyśl to Sam bym pojechał ale, no właśnie jest alee, Piotrek zaznacza, że bierze auto i nie oddaje dopóki nie będzie sprawne. Wszystko pięknie tylko jak ta naprawa wyniesie od cholery to z czego mu zapłacę?, pojechałbym nawet chociaż na diagnozę, żebym wiedział ile mnie ta naprawa wyniesie. Pytałem Piotrka o diagnozę, oczywiście bym za nią zapłacił ale nie odpowiedział, więc uważam to za odmowę.
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Słuchaj , nie wiem ile kosztuje diagnoza całego auta ale wiem ile trwa ... ok 3 dni. A jechać tyle aby tylko dowiedzieć się co jest i wracać nadal niesprawnym autem to paranoja. Nie traktuj braku odpowiedzi za odmowę , Piotr ma tyle roboty że od 6-23 siedzi w garażu sam chciałem podjechać na wymianę IC i regeneracje turbo to dostałem odpowiedz - za 2 tygodnie , w między czasie 2 kolegów z forum ma terminy [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 01:21_________________________________________________ja na pierwszą większą naprawę samochód zostawiłem na 3 tyg
Grzegorz76 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Może i paranoja, ale wolę cierpieć paranoję niż zmagać się z tą cholerną niewiedzą co mojemu autu dolega. [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 01:30_________________________________________________Ta wogóle to również ten wątek założyłem ponieważ szukam przyczyny, przyczyny złego żądania kąta wtrysku i opisuję wszystko co wydaje mi się podejrzane, co może rozwiązać mój problem.
Rekomendowane odpowiedzi