nivoart Opublikowano 28 Grudnia 2020 Opublikowano 28 Grudnia 2020 (edytowane) Witam, chciałbym zmienić podświetlenie zegarów na białe czytałem trochę już i wiele osób ścierało czerwona warstwę lecz wtedy było podświetlenie żółte/pomarańczowe. Pytanie brzmi czy zamiast lutowania diód led przeszło by takie coś zarowka led zarówka led v2 Czy jednak robiło by to zwarcia, lub nie pasowało NR2. To mam też problem z podświetleniem gdy stuknę w licznik podświetlenie po lewej stronie gaśnie znów stuknę zapala sie ale wystarczy byle jaki dołek i nie działa podświetlenie trzeba znów stukać az zadziała. Jest to jakiś problem na stykach czy wina licznika. (Licznik wymieniłem bo w stary licznik mi padł) Edytowane 28 Grudnia 2020 przez nivoart
Hezen Opublikowano 4 Maja 2021 Opublikowano 4 Maja 2021 (edytowane) Podświetlenie licznika zostaw ori czerwone, nie ścieraj farby bo jak już włożysz ledy to będzie nierównomiernie podświetlać, dla mnie to naprawdę słabo wygląda. Co do znikajacego podświetlenia to musisz sprawdzić licznik pod względem zimnych lutów. Edytowane 4 Maja 2021 przez Hezen
Rekomendowane odpowiedzi