Krisooo Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Witam chciałem.zapytać skąd zasilanie do owych lampek kostka już jest tam za otworem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 9 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 (edytowane) Zasilanie jest z białych lampek siedzących na dolnej krawędzi tapicerki drzwi. Jeżeli nie masz tych białych lampek u siebie to musisz podłączyć pod sterowniki drzwiowe po ściągnięciu tapicerki drzwi. Edytowane 9 Października 2021 przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisooo Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Ok dziękuję a tak z innej beczki masz może aktualizacje mmi do nowszej wersji niż 1116? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 9 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Nie, niestety nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anon Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 (edytowane) Kolego Muskel1, wiesz może gdzie mogę kupić kompletne przewody aby podłączyć czerwone lampki w drzwiach do białych? ( lampki posiadam) Edytowane 15 Października 2021 przez Anon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Na AliExpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4R1O Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 28 minut temu, Anon napisał: wiesz może gdzie mogę kupić kompletne przewody aby podłączyć czerwone lampki w drzwiach do białych? ( lampki posiadam) na allegro widziałem jednego sprzedawce, który miał gotowce po 90zł/szt. Lampka ostrzegawcza Audi VW Seat Skoda + wiązka za 90 zł z Tomaszów Mazowiecki - Allegro.pl - (10181056367) ALLEGRO.PL Kup taniej Lampka ostrzegawcza Audi VW Seat Skoda + wiązka z Tomaszów Mazowiecki na Allegro.pl, za 90 zł w kategorii Części samochodowe - Wyposażenie wnętrza. Opinie i recenzje czy warto... Na aliexpress kupiłem komplet czterech wiązek za 74 zł, do tego zgarnąłem 4 lampki za 40 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anon Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Masz może link do tych wiązek? lampki posiadam zatem nie potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 16 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 3 minuty temu, Anon napisał: Masz może link do tych wiązek? lampki posiadam zatem nie potrzebne Musisz z lampkami kupić. Samych przewodów nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4R1O Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 5 godzin temu, Anon napisał: Masz może link do tych wiązek? lampki posiadam zatem nie potrzebne Car Red Door Warning Light+LED Footwell Light Lamps with Cable Wiring For A3 S3 A4 B8 S4 A5 A6 C7 S6 A7 A8 S8 Q3 Q5 Q7 RS3 RS4|Signal Lamp| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com opcja nr 1. Na zapytanie co zawiera zestaw 1 chińczyk odpisał, że wysyłają to co na zdjęciu, czyli najprawdopodobniej będzie brakować wtyczek 4E0972575. Które można zamówić tu: 1 Set 2 Pin 4B0971832 / 4B0 971 832 / 4E0 972 575 Door Lamp Socket Interior LED Light Plug Speaker Connector For Audi VW Skoda|Cables, Adapters & Sockets| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com W tym tygodniu dam znać bo wiązka już jest na WER Zabrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinL Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 W dniu 16.10.2021 o 15:38, M4R1O napisał: Car Red Door Warning Light+LED Footwell Light Lamps with Cable Wiring For A3 S3 A4 B8 S4 A5 A6 C7 S6 A7 A8 S8 Q3 Q5 Q7 RS3 RS4|Signal Lamp| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com opcja nr 1. Na zapytanie co zawiera zestaw 1 chińczyk odpisał, że wysyłają to co na zdjęciu, czyli najprawdopodobniej będzie brakować wtyczek 4E0972575. Które można zamówić tu: 1 Set 2 Pin 4B0971832 / 4B0 971 832 / 4E0 972 575 Door Lamp Socket Interior LED Light Plug Speaker Connector For Audi VW Skoda|Cables, Adapters & Sockets| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com W tym tygodniu dam znać bo wiązka już jest na WER Zabrze Jak będziesz miał fotki z montażu, to zdaj relacje Czekam z niecierpliwością i jak będzie ok, to też zamawiam Zastanawiam się jeszcze nad tym, ale nie wiem czy taniej nie idzie tego wyrwać Klamka klamka witamy światło dla Audi A4 B9 8W|Signal Lamp| - AliExpress PL.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4R1O Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 (edytowane) Aktualnie jestem w delegacji ale dostałem info z domu Odcinek czerwona lampka - biała lampka ma ok 60 cm, natomiast od czerwonej lampki jest 100 cm wiązki z zarobionym jednym przewodem. Wychodzi na to że to gotowa wiązka do samochodu który w ogóle nie posiadał tego oświetlenia. Jak widać na foto kolejność wtyczek nie odpowiada wymaganej do moda. Nie mniej jednak idealna baza do przeróbki. Edytowane 19 Października 2021 przez M4R1O Dodanie zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinL Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 9 godzin temu, M4R1O napisał: Aktualnie jestem w delegacji ale dostałem info z domu Odcinek czerwona lampka - biała lampka ma ok 60 cm, natomiast od czerwonej lampki jest 100 cm wiązki z zarobionym jednym przewodem. Wychodzi na to że to gotowa wiązka do samochodu który w ogóle nie posiadał tego oświetlenia. Jak widać na foto kolejność wtyczek nie odpowiada wymaganej do moda. Nie mniej jednak idealna baza do przeróbki. Dzięki za info To co tutaj trzeba przerobić i czego brakuje? U mnie właśnie nie mam ani tego ani tego światła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 19 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 (edytowane) 49 minut temu, MarcinL napisał: To co tutaj trzeba przerobić i czego brakuje? U mnie właśnie nie mam ani tego ani tego światła Jak nie masz białych lampek to musisz wiązki dociągnąć do sterowników w drzwiach i tam się wpiąć. Następnie od białych lampek Bypass do czerwonych. Edytowane 19 Października 2021 przez Muskel1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejx Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 W dniu 19.10.2021 o 19:16, Muskel1 napisał: Jak nie masz białych lampek to musisz wiązki dociągnąć do sterowników w drzwiach i tam się wpiąć. Następnie od białych lampek Bypass do czerwonych. Mam to samo jak @MarcinL W które miejsca kabelkami się wpiąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejx Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 W dniu 18.10.2021 o 18:25, MarcinL napisał: Jak będziesz miał fotki z montażu, to zdaj relacje Czekam z niecierpliwością i jak będzie ok, to też zamawiam Zastanawiam się jeszcze nad tym, ale nie wiem czy taniej nie idzie tego wyrwać Klamka klamka witamy światło dla Audi A4 B9 8W|Signal Lamp| - AliExpress PL.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Dla Audi A4 B9 8W Q5 2018 2020 A5 2018 2020 LED klamka zewnętrzna światła klamka drzwi witamy światło 8WD 947 133 8WD 947 134|Signal Lamp| - AliExpress PL.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tu jest taniej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 21 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 (edytowane) W dniu 21.10.2021 o 18:37, Andrzejx napisał: Mam to samo jak @MarcinL W które miejsca kabelkami się wpiąć? Białe dolne lampki tapicerki: Drzwi kierowcy przód- lampka W92- plus na pin nr 16 niebieskiej 32-pinowej kostki 32a minus na pin nr 5 tej samej niebieskiej kostki. drzwi pasażera przód- lampka W93- plus na pin nr 16 niebieskiej 32-pinowej kostki 32b minus na pin nr 5 tej samej niebieskiej kostki. drzwi kierowcy tył- 16-to pinowa czarna kostka, pin nr 12 plus, pin nr 13 minus. minus na pin nr 13, 16-to pinowej czarnej kostki T16h drzwi pasażera tył- analogicznie czyli też czarna 16-to pinowa kostka, pin nr 12 plus, pin nr 13 masa. Edytowane 30 Października 2021 przez Muskel1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejx Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 drzwi kierowcy tył- lampka W113- plus na pin nr 1, 6-cio pinowej brązowej kostki T6ao minus na pin nr 13, 16-to pinowej czarnej kostki T16h Kolego Muskel1, dzięki za pomoc jaką nam udzielasz. Fota którą zrobiłem jest od drzwi kierowcy z tyłu. I nic mi tu nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 21 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 8 minut temu, Andrzejx napisał: drzwi kierowcy tył- lampka W113- plus na pin nr 1, 6-cio pinowej brązowej kostki T6ao minus na pin nr 13, 16-to pinowej czarnej kostki T16h Kolego Muskel1, dzięki za pomoc jaką nam udzielasz. Fota którą zrobiłem jest od drzwi kierowcy z tyłu. I nic mi tu nie pasuje. Spróbuj w takim razie tylne drzwi strona kierowcy: 16-to pinowa czarna kostka, pin nr 12 plus, pin nr 13 minus. Tył strona pasażera analogicznie czyli też czarna 16-to pinowa kostka, pin nr 12 plus, pin nr 13 masa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejx Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Dzięki. Potestuję w weekend na jakiś szpilach żeby mieć pewność bo w kabelki trzeba się wciąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi