Peczus Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam wszytskich Od roku jestem włascicielem passata 1.9 TDI (115KM AJM) tyle było teraz jest 150 koników . Autko ma najechane 250000 km, odkąd je posiadm nie miałem żadnych problemów, zmieniłem rozrząd oraz olej i sobie "pociskam" Jak kazdy krótko napiszę co w Nim jest -Motor: 1.9 TDI (AJM - 115 koni - robione w dynosoft wrocław) * przebieg udokumentowany 250tyś km * bordowy metalik * jasny welur * pakiet drewno * climatronik * komputer 1/2 * sensor deszczu * lusterko fotochromatyczne * Air-Bag x4 * elektryczne szyby (przod/tyl) * elektryczne oraz podgrzewane lusterka * ESP * ABS * podłokietnik z przodu * podłokietnik z tyłu * klimatyzowany schowek * felgi (jakieś) DEZENT *17* * opony bridgestone 235/45 Auto było sprowadzone z Niemiec, w kraju jestem pierwszym włascicielem Oto kilka fotek .... Pozdrawiam wszytskich
ykk Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Peczus super.. Tylko jedno pytanie mam: Kiedy zmieniasz na ? :gwizdanie:
Gość Brytol Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ładny kolorek, dobrze "leży" z beżowym wnetrzem felgi tez ok ale przydala by sie gleba p.s. jest specjalny dzial dla "nie A4-rek" :ranting1:
Kowi87 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 kolega chyba pomyli fora... pomylił nie pomylił ale autko ma ładne szkoda ze nie ma pakietu chrom bo w tym kolorku extra by sie prezentował jakies plany???
Sierżant Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Fajna furka, podoba mi się kolorystyka wnętrza
Peczus Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2009 For nie pomylilem Dział owszem za co przepraszam. Co do gleby to nie bardzo.. po oponach widze ze ciutke obecnie mi obciera o nadkola ze wzgledu na to że mam wersje comfortline, obnizajac go musialbym dać trwardsze sprężyny co nie bardzo mi sie widzi Niedługo prawdopodobnie zmienie go na A3 po 2003 roku lub golfika V ale zobaczymy... dziekuje za komentarze
loco87 Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Bardzo ładny pasek. Bardzo dobra motorownia + czip - Ekstra. Srodek bardzo dobrze wyglada. Rewelacja duzo lepsza pcja niz a4 przed liftem (moim zdaniem po lifcie ten pasek tez lepszy.......)
lewy_jelcz Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 samochodzik śliczny no i ten kolor, taki jak mojej niuni . On ma to coś
Cristoforo Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 ciekawy środeczek bardzo ładnie sie prezentuje z połączeniem czarnej tapicerki słuszny silnik i modyfikacja
blade13 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Piekny Colorado red metalic Bardzo podobny do mojego. Planujesz jeszcze jakies zmiany? Pozdrawiam.
KENOiX Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Wnętrze osobiście nie lubię czerwonego, ale ten jakoś do mnie przemawia gratki furki!
blade13 Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Najbardziej mnie denerwuje jak ktos mowi ze mam czerwony samochod... ludzie... ;D hehe
KENOiX Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Czerwony oryginalny rzadki w kręgach Audi dlatego zwraca na siebie uwagę przyzwyczajaj się
Rekomendowane odpowiedzi