Iv4nt Opublikowano 16 Stycznia 2021 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Cześć i czołem ! Chciałbym was prosić o wycenę pozostałości po szkodzie - aktualnie czekam na kosztorys oraz ogólną wycenę auta. Dodam ze wystrzeliły poduchy, silnik nie odpala. Silnik 2.0 BPW, 230 przebieg w oryginale. 1tys km temu regenerowana turbosprężarka. Ponizej fotki. Z góry dziękuje, pozdrawiam
Iv4nt Opublikowano 16 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2021 2 minuty temu, Dev napisał: OC czy AC ? Ac
Dev Opublikowano 16 Stycznia 2021 Opublikowano 16 Stycznia 2021 13 minut temu, Iv4nt napisał: Ac wszystko zalezy od tego jak masz sprecyzowaną polise
Iv4nt Opublikowano 16 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2021 5 minut temu, Dev napisał: wszystko zalezy od tego jak masz sprecyzowaną polise Wiesz co suma ubezpieczenia 19890 wariant serwis. W owu jest zapis ze w wariancie serwisowym naprawa na zamiennych częściach oryginalnych. Udziału własnego nie mam, amortyzacja zniesiona.
Dev Opublikowano 16 Stycznia 2021 Opublikowano 16 Stycznia 2021 szkoda całkowita, musisz wyciągnąc od nich jak najwiecej a wrak opylić Kolega @hak64 ogarnia tutaj na forum takie tematy
Iv4nt Opublikowano 16 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2021 Teraz, Dev napisał: szkoda całkowita, musisz wyciągnąc od nich jak najwiecej a wrak opylić Kolega @hak64 ogarnia tutaj na forum takie tematy Ile mogę za wrak dostać ? Tak +- Oraz jak wyglada sytuacja z ubezpieczeniem? 26 stycznia kończy mi się ubezpieczenie, nie wiem czy wyrobią się z wypłatą do 26. Czy mogę wykupić samo oc na np miesiąc ?
Dev Opublikowano 16 Stycznia 2021 Opublikowano 16 Stycznia 2021 12 minut temu, Iv4nt napisał: Ile mogę za wrak dostać ? Tak +- Oraz jak wyglada sytuacja z ubezpieczeniem? 26 stycznia kończy mi się ubezpieczenie, nie wiem czy wyrobią się z wypłatą do 26. Czy mogę wykupić samo oc na np miesiąc ? nie wiem ile dostaniesz, ubezpieczenie i tak musisz kupic na dłuzszy czas bo mało prawdopodobne ze wrak od razu sprzedasz
Iv4nt Opublikowano 16 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2021 Teraz, Dev napisał: nie wiem ile dostaniesz, ubezpieczenie i tak musisz kupic na dłuzszy czas bo mało prawdopodobne ze wrak od razu sprzedasz A to nie jest tak ze ubezpieczyciel daje mi kontakt do firmy która chce kupić ?
Dev Opublikowano 16 Stycznia 2021 Opublikowano 16 Stycznia 2021 7 minut temu, Iv4nt napisał: A to nie jest tak ze ubezpieczyciel daje mi kontakt do firmy która chce kupić ? nic z tych rzeczy
Iv4nt Opublikowano 16 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2021 5 minut temu, Dev napisał: nic z tych rzeczy To po co wystawiają auto na licytacje ?
Dev Opublikowano 16 Stycznia 2021 Opublikowano 16 Stycznia 2021 29 minut temu, Iv4nt napisał: To po co wystawiają auto na licytacje ? żeby ustalic jaką mają Ci wypłacic kase za auto
Rekomendowane odpowiedzi