ic3ek Opublikowano 19 Stycznia 2021 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Witam panowie. Może wydać się moje pytanie dla Wszystkich banalne , ale mam problem. Chciałbym sobie moja b8 polatac trochę bokiem, ale to wcale nie jest takie proste. W pierwszej kolejności wyłączam ASR potem ESP No i wszytko byłoby ok, bo systemy się wyłączają, ale ... No właśnie ale jest takie że po wciśnięciu elektryka ręcznego systemy automatycznie włączają się ESP I ASR. Jak mam ją oszukać żeby chciała ze mną trochę polatać bokiem. Nie piszcie mi że wyciągnąć bezpiecznik bo to wiadomo można na stałe wyłączyć. Ale chodzi mi czy jest jakaś inna procedura/możliwość obejścia takiej sytuacji ?
Dev Opublikowano 26 Stycznia 2021 Opublikowano 26 Stycznia 2021 W dniu 19.01.2021 o 21:18, ic3ek napisał: Witam panowie. Może wydać się moje pytanie dla Wszystkich banalne , ale mam problem. Chciałbym sobie moja b8 polatac trochę bokiem, ale to wcale nie jest takie proste. W pierwszej kolejności wyłączam ASR potem ESP No i wszytko byłoby ok, bo systemy się wyłączają, ale ... No właśnie ale jest takie że po wciśnięciu elektryka ręcznego systemy automatycznie włączają się ESP I ASR. Jak mam ją oszukać żeby chciała ze mną trochę polatać bokiem. Nie piszcie mi że wyciągnąć bezpiecznik bo to wiadomo można na stałe wyłączyć. Ale chodzi mi czy jest jakaś inna procedura/możliwość obejścia takiej sytuacji ? nie da sie
Rekomendowane odpowiedzi