wujekkokos Opublikowano 26 Stycznia 2021 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Witam, mam duży problem, urwała się szpilka z kolektora , problem polega na tym ze w środku dla dodatkowej przyjemności złamał się torx ( zaznaczone na czarno w którym miejscu) ma ktoś jakiś pomysł czym to rozwiertac lub jak się tego pozbyć?
ecobuda Opublikowano 26 Stycznia 2021 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Nakrętka 13 otworem centralnie na urwanej szpilce i spawanie nakrętki do szpilki.
wujekkokos Opublikowano 26 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2021 Niestety nie ma tam jak nic dospawać, bardziej chodzi mi czym pozbyć się urwanego torxa w środku wywiertanej szpilki,
ecobuda Opublikowano 26 Stycznia 2021 Opublikowano 26 Stycznia 2021 W prywatnej wiadomości masz do mnie numer, zadzwoń do mnie to Ci powiem jak to zrobić. Możesz dzwonić kiedy chcesz.
DarekS4 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Ja spawam. i to często w takich miejscach że sami się sobie dziwimy. za dużego pola manewru nie masz . Dwa po co tam jest pasta do wydechów ??
wujekkokos Opublikowano 27 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zobaczę dziś czy uda mi się coś wymyślić, chlodniczka była usuwana i ciagle był problem z uciekającymi spalinami przez zaślepkę dlatego tam jest trochę pasty do wydechu
Rekomendowane odpowiedzi