Biesiad_90 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Witam. Na ten temat znalazłem trochę informacji na forum i zaczerpnąłem wiedzy od kolegi z forum, ale chciałbym jeszcze potwierdzić przed rozpoczęciem zamawiania części Do celu, auto to s4 b8.5 i wymyśliła mi się zmiana zderzaka na wersje competition. Na forum znalazłem liste części jakie trzeba zakupić kiedy przechodzi się "ze zwykłego" zderzaka, ale jako że mam wersję S także muszę zakupić to wszystko? 8K0807611E - element zamykający środek zderzaka 8k0807513 a y9b - listwa czarna 8k0807647 B - siatka środek zderzaka 8k0807083 A - adapter nadkola lewa 8k0807084 A - adapter nadkola prawy 8k0807682 T 01C - kratka wlotu powietrza prawa 8k0807681 Q 01C - kratka wlotu powietrza lewa 8k0807246 - nakładka prawa 8k0807245 - nakładka lewa Druga sprawa. Posiadam już przedni Grill honeycomb który dostarczył mi jeden z naszych chińskich braci. Pytanie czy Grill w wersji S i Competition jest identyczny. Grili do wersji competition na ebay'u nie znalazłem, ale z tego co pamiętam to była chyba różnica między wersja zwykła a s-line ?
graphinium Opublikowano 14 Stycznia 2023 Opublikowano 14 Stycznia 2023 W dniu 27.01.2021 o 07:21, Biesiad_90 napisał(a): Witam. Na ten temat znalazłem trochę informacji na forum i zaczerpnąłem wiedzy od kolegi z forum, ale chciałbym jeszcze potwierdzić przed rozpoczęciem zamawiania części Do celu, auto to s4 b8.5 i wymyśliła mi się zmiana zderzaka na wersje competition. Na forum znalazłem liste części jakie trzeba zakupić kiedy przechodzi się "ze zwykłego" zderzaka, ale jako że mam wersję S także muszę zakupić to wszystko? 8K0807611E - element zamykający środek zderzaka 8k0807513 a y9b - listwa czarna 8k0807647 B - siatka środek zderzaka 8k0807083 A - adapter nadkola lewa 8k0807084 A - adapter nadkola prawy 8k0807682 T 01C - kratka wlotu powietrza prawa 8k0807681 Q 01C - kratka wlotu powietrza lewa 8k0807246 - nakładka prawa 8k0807245 - nakładka lewa Druga sprawa. Posiadam już przedni Grill honeycomb który dostarczył mi jeden z naszych chińskich braci. Pytanie czy Grill w wersji S i Competition jest identyczny. Grili do wersji competition na ebay'u nie znalazłem, ale z tego co pamiętam to była chyba różnica między wersja zwykła a s-line ? Witam Cię kolego, czy możesz mi udzielić jakis informacji na temat tego montażu zderzaka competition?
Biesiad_90 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2023 A co dokładnie chciałbyś wiedzieć?
graphinium Opublikowano 15 Stycznia 2023 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Generalnie, kupiłem pęknięte auto przodem z usa. Z racji tego ze zderzak muszę kupić myslem nad wrzuceniem już czegoś ciekawszego. Teraz tylko pytanie czy ten zderzak będzie pasował p&p do zwykłej wersji. Czy będzie pasował np. Do błotników? 2 sprawa czy mam na coś szczególnego zwrócić uwagę? Czy potrzebuje jakieś inne slizgi np? Czy tylko te części które masz napisane powyżej? Jeszcze pytanie odnośnie Grilla. Czy będzie pasował kazdy? Czy też musi być specjalny grill?
graphinium Opublikowano 15 Stycznia 2023 Opublikowano 15 Stycznia 2023 2 godziny temu, graphinium napisał(a): Generalnie, kupiłem pęknięte auto przodem z usa. Z racji tego ze zderzak muszę kupić myslem nad wrzuceniem już czegoś ciekawszego. Teraz tylko pytanie czy ten zderzak będzie pasował p&p do zwykłej wersji. Czy będzie pasował np. Do błotników? 2 sprawa czy mam na coś szczególnego zwrócić uwagę? Czy potrzebuje jakieś inne slizgi np? Czy tylko te części które masz napisane powyżej? Jeszcze pytanie odnośnie Grilla. Czy będzie pasował kazdy? Czy też musi być specjalny grill? Dobra przepraszam aktualnie jest zderzak s-line, nie zwykły.
Biesiad_90 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2023 3 godziny temu, graphinium napisał(a): Dobra przepraszam aktualnie jest zderzak s-line, nie zwykły. Wszystko będzie pasowało, musisz kupić elementy które są rozpisane powyżej. Z tego co mi wiadomo to każdy gril także będzie pasował do tego zderzaka ?
Rekomendowane odpowiedzi