SynKopa Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Hej mam problem Przy bardzo delikatnym przyśpieszaniu na wysokich biegach >5 , czuć delikatne przerywanie w zakresie obrotów 1300-1800 /s Obroty na obrotomierzu stabilne. Jak się mocniej wciśnie gaz problemu nie ma. - Na razie sprawdziłem wtryski i zmieniłem uszczelnienia. Jakieś dalsze pomysły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF76 Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 błędy są jakieś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynKopa Opublikowano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Brak błędów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF76 Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 to są przerywania czy drgania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynKopa Opublikowano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 (edytowane) Raczej jakby delikatnie przerywał. Jakby to była benzyna to bym pomyślał ze gubi zapłon. Edytowane 5 Lutego 2021 przez SynKopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi