Roko1945 Opublikowano 6 Lutego 2021 Opublikowano 6 Lutego 2021 Witam! Sprowadziłem Audi A4 B9 z USA, rok prod. 2019. Auto posiada 7 calowy wyświetlacz wraz z zegarami analogowymi. Pojazd nie był fabrycznie wyposażony w nawigacje, jednak udało się ją ostatecznie wgrać wraz z tłumaczeniem całego menu, komendami w j. polskim itd. Problem jednak w tym, że mapa nie wyświetla się pomiędzy zegarami, a jedynie na środkowym komputerze. Na wyświetlaczu między kierownicą mam możliwość wyboru kompasu, ostatnich celów oraz ulubionych (w załączeniu zdjęcie poglądowe). Brak natomiast pośród tych opcji mapy nawigacji. Niestety, mój magik od elektryki rozkłada ręce.... Czy ktoś z forumowiczów może wie w czym tkwi problem? Czy jest to winna jednostki (Delphi), która nie przerzuca mapy na wyświetlacz między zegarami?
Kevirek Opublikowano 7 Lutego 2021 Opublikowano 7 Lutego 2021 (edytowane) Vcds albo Obdeleven 5 min roboty i tadam xD. Czasem trzeba poczekac troche zanim zaskoczy a czasem zaskakuje od reki. Edytowane 7 Lutego 2021 przez Kevirek
wrclaguna Opublikowano 7 Lutego 2021 Opublikowano 7 Lutego 2021 Nie wszystkie liczniki to obsluguja Jesli nie jest po MOST to zapomnij o tej opcji
Rekomendowane odpowiedzi