xenompl Opublikowano 7 Lutego 2021 Opublikowano 7 Lutego 2021 (edytowane) Witam, prośba o rzucenie okiem w logi tutaj robiłem pod lekką górkę na początku 115 118 Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum a te z drugim pedałem hamulca (żona) i niestety na krótszym odcinku drogi: 002 031 033 Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum 003 022 Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum mam wrażenie lekkiego przymuła i czy dobrze odczytuje z wykresu, że turbina nie doładowuje (a zwłaszcza w okolicach 3k rpm)? korekty lambdy nie przekraczały 1% Edytowane 13 Lutego 2021 przez xenompl
przem8 Opublikowano 13 Lutego 2021 Opublikowano 13 Lutego 2021 To są logi na benie? Jakoś nie ma się bardzo czego czepić.
pelonek1 Opublikowano 13 Lutego 2021 Opublikowano 13 Lutego 2021 20 minut temu, xenompl napisał: Proszę w dalszym Ciągu Zrób program, nie będzie przymulał . Poza tym to tak jak @przem8napisał, wszystko wygląda ok.
xenompl Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Opublikowano 13 Lutego 2021 Tak, na benie. Tylko zastanawia mnie ten rozjazd między czerwoną a pomarańczową linią czy one nie powinny się bardziej pokrywać? Co do programu to się zastanawiam, tylko że żona ma za ciężką nogę i musi się z każdym ścigać na światłach
pelonek1 Opublikowano 13 Lutego 2021 Opublikowano 13 Lutego 2021 48 minut temu, xenompl napisał: Co do programu to się zastanawiam, tylko że żona ma za ciężką nogę i musi się z każdym ścigać na światłach To będzie mocniejsze fury objeżdzać, na pewno na plus dla Niej ... .
Rekomendowane odpowiedzi