Norbas Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Ja już posiedział i pomacał gdyby to nie był elektryk... ? Mega fajnie auto prezentuje się na żywo. Środek to według mnie najlepszy w jakim siedział jeżeli chodzi o Audi ?
Magdalenah Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 @Norbas Møller Bil Forus w Sandnes? Widziałam, że oferują już jazdy testowe.
Norbas Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 54 minuty temu, Magdalenah napisał: @Norbas Møller Bil Forus w Sandnes? Widziałam, że oferują już jazdy testowe. Tak w NO jazdy oferują ale kolejka długa ? obecnie dwie sztuki jako demo i dwie już przyszły dla klientów z rejonu. Ludzie zamawiaj nawet nie jeżdżąc. Nie wiem jak w PL ale w NO możesz auto zwrócić po tygodniu Lub nie przekroczeniu 1000km bez podania zadanego powodu. Sporo ludzi robiło tak z taycan’ami czy tesla’mi modele 3 sporo ludzi zamawia bez jazd testowych
Norbas Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 (edytowane) Edytowane 1 Maja 2021 przez Norbas
Hugo Opublikowano 22 Maja 2021 Autor Opublikowano 22 Maja 2021 Najmocniejsze elektryki od Audi, Porsche i Tesli, zmierzyły się na torze. To nagranie nie śmieszy jedynie Elona Muska [WIDEO] WRC.NET.PL Wszyscy, którzy mieli okazję spróbować jak jeżdżą elektryki, kochają je za ich zdolność...
Norbas Opublikowano 25 Czerwca 2021 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Odjebali z tymi rejestracjami dla elektryków ?
Hugo Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zapomnijcie o Bugatti! Audi e-tron GT od Prior Design, jest tańsze w serwisie i wygląda lepiej [WIDEO] WRC.NET.PL Audi określa swoje nowe elektryczne dziecko e -tron GT, mianem ikony sportowego designu. Ale jak wiadomo, zawsze znajdzie się ktoś, kto chętnie naniesie
dekiel 13 Opublikowano 8 Lipca 2021 Opublikowano 8 Lipca 2021 Dziś widziałem grafitowego e -trona w Lindesnes / południe Norwegii/ . Robi wrażenie i wyróżnia się z daleka.
Rekomendowane odpowiedzi