zoel Opublikowano 25 Lutego 2021 Opublikowano 25 Lutego 2021 Witam szanownych kolegów od niedawna jestem posiadaczem b8 z radiem concert chciałbym dorzucić bluetooth do słuchania muzyki chodzi tylko o przesłanie muzyki z tel. Pytanie czy jest jaki emulator zmieniarki do tego radia? Kiedyś miałem w b7 takie ustrojstwo do tego nie mogę znalesc. Podpowie ktoś z góry dziekuje
Anthony Opublikowano 28 Lutego 2021 Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) Dla mnie również ciekawy temat audio streaming dla concerta. Najlepszy to taki device: Zalety to możliwość sterowania z kierownicy i pokaz nazwy na ekranie, ale cena bardzo wysoka ~200 EUR Edytowane 28 Lutego 2021 przez Anthony
Anthony Opublikowano 28 Lutego 2021 Opublikowano 28 Lutego 2021 Taki adapter nie nadaje możliwości sterowania ale koszt znacznie mniejszy ~35 EUR https://www.musikimauto.de/BlueMusic-Bluetooth-Audio-Audi-12pin-AUX-IN
Anthony Opublikowano 28 Lutego 2021 Opublikowano 28 Lutego 2021 Ja osobiście dopóki nie znalazłem adaptera z możliwością sterowania z kierownicy w rozsądnej cenie, pozostaje z najtańszym "rozwiązaniem" problemy streamingu - Ugreen AUX adapter - koszt 15 EUR na aliexpress. Bluetooth 5.0 Aux Car Adapter WWW.UGREEN.COM 2-Device Connection aptX Low Latency 10M Transmission
grzesiek25lub Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) Dołączę się do tematu też szukam coś do przesylania muzyki z telefonu najlepiej z możliwością sterowania z kierownicy ktoś coś polecą jakis bluetooth ? Audi z 2012r. Czy takie coś będzie pasować do radia multimedia MMI 3G Low/Basic ? I czy będzie można sterować z kierownicy ? allegro.pl ALLEGRO.PL Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez grzesiek25lub
Rekomendowane odpowiedzi