Jazon Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Musialem wyciac ten plastk a czerwone byla zwykla czerwona zaslepka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Tzn, że nie masz fabrycznie na dole białych led? Czerwonych nie było nawet za dopłatą w B9. Są tylko odblaski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jazon Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Myslisz ze da rade sie podlaczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Możesz spróbować, białe dolne tapicerki powinny ruszyć. Jak uruchomisz białe dolne to do nich możesz dołożyć czerwone boczne tak jak tu opisałem. Wyszukam później gdzie podłączyć białe dolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jazon Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Dzieki wielkie . Podswietlenie klamek moge podlaczyc tak jak tu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 (edytowane) Godzinę temu, Jazon napisał: Dzieki wielkie . Podswietlenie klamek moge podlaczyc tak jak tu ? Możesz spróbować ale mając wersję modułów lowline, pewnie też nie będziesz miał tych pinów. Białe dolne lampki tapicerki: Drzwi kierowcy przód- lampka W92- plus na pin nr 16 niebieskiej 32-pinowej kostki 32a minus na pin nr 5 tej samej niebieskiej kostki. drzwi pasażera przód- lampka W93- plus na pin nr 16 niebieskiej 32-pinowej kostki 32b minus na pin nr 5 tej samej niebieskiej kostki. drzwi kierowcy tył- lampka W113- plus na pin nr 1, 6-cio pinowej brązowej kostki T6ao minus na pin nr 13, 16-to pinowej czarnej kostki T16h drzwi pasażera tył- lampka W114- plus na pin nr 1, 6-cio pinowej brązowej kostki T6ap minus na pin nr 13, 16-to pinowej czarnej kostki T16i. Edytowane 9 Czerwca 2021 przez Muskel1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jazon Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Wielkie dzieki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeLis30 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 (edytowane) Witam montowałem wczoraj u siebie. Wszystko działa pomimo że moje moduły to wersja Low i nie powinny obsługiwać tej funkcji. Natomiast wyciagłem w każdych drzwiach moduł i sprawdziłem który pin jest nieużywany i przełożyłem go tam Gdzie potrzebowałem. Kodowanie obd11 2minuty. Dodam Ze piny z modułu wyciągamy jakby na siłę i wciskamy w inne gniazdo. Nie trzeba lutować Dzięki za tutorial Edytowane 16 Sierpnia 2021 przez PrzeLis30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 13 minut temu, PrzeLis30 napisał: Wszystko działa pomimo że moje moduły to wersja Low i nie powinny obsługiwać tej funkcji. Moduły low nie działają bo nie mają osadonych tych pinów, które przełożyłeś wiec bez przeróbki nadal nie działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejx Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 W dniu 9.06.2021 o 20:50, Muskel1 napisał: Możesz spróbować ale mając wersję modułów lowline, pewnie też nie będziesz miał tych pinów. Białe dolne lampki tapicerki: Drzwi kierowcy przód- lampka W92- plus na pin nr 16 niebieskiej 32-pinowej kostki 32a minus na pin nr 5 tej samej niebieskiej kostki. drzwi pasażera przód- lampka W93- plus na pin nr 16 niebieskiej 32-pinowej kostki 32b minus na pin nr 5 tej samej niebieskiej kostki. drzwi kierowcy tył- lampka W113- plus na pin nr 1, 6-cio pinowej brązowej kostki T6ao minus na pin nr 13, 16-to pinowej czarnej kostki T16h drzwi pasażera tył- lampka W114- plus na pin nr 1, 6-cio pinowej brązowej kostki T6ap minus na pin nr 13, 16-to pinowej czarnej kostki T16i. W tylnych drzwiach za kierowcą mam moduł o numerze 8W0 959 595E Obsługuje lampki w klamkach drzwi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 6 minut temu, Andrzejx napisał: W tylnych drzwiach za kierowcą mam moduł o numerze 8W0 959 595E Obsługuje lampki w klamkach drzwi ? To jest midline czyli powinien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyxu Opublikowano 6 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 (edytowane) W dniu 21.10.2021 o 20:46, Andrzejx napisał: W tylnych drzwiach za kierowcą mam moduł o numerze 8W0 959 595E Obsługuje lampki w klamkach drzwi ? Zobacz czy masz pin i tyle - chociaż tak jak na moim przykładzie było, ja pinu nie miałem, a wszystko działa po włożeniu pinu. Edytowane 6 Listopada 2021 przez matyxu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejx Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 U mnie działają lampki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinL Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Paczuszka doszła. Podpowiecie jak ściągnąć osłonę klamki, bo ciągnę do tyłu i nie chce odejść. Aż całe auto lata i boję się, że zaraz urwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinL Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 1 godzinę temu, Muskel1 napisał: To powinno lekko zejść? Ciągnę do tyłu i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 (edytowane) Schodzi lekko. Musisz tylko za zewnętrzny plastik klamki ciągnąć. Nie za ten czarny wewnętrzny. Chwyć obiema rękoma tylko na zewnątrz. Nie obejmując klamki wewnątrz. Edytowane 15 Listopada 2021 przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinL Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 @Muskel1 podpowiesz jak zakodować klamki zewnetrzne podświetlenie i co jeszcze trzeba zakodować żeby głośnik z przodu świecił? Bo jak robiłem oswietlenie biale dolne, to dalem Bit 0, ale teraz widzę, że pali mi się głośnik jak tylko drzwi otworze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Klamki: we wszystkich sterownikach drzwi w Byte 1 aktywuj Bit 0 Głośniki: w sterownikach drzwi kierowcy i pasażera aktywuj w Byte 1 Bit 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinL Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Kodowanie jak wyżej i jedynie przy otwartych drzwiach świeci blenda. A powinna chyba podczas jazdy też świecić 20211118_131832.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi