Opublikowano 18 Kwietnia 20215 l Autor Nie było akcji serwisowej auto rok temu przyjechało z Hamburga jest poflotowe ma pełen serwis udokumentowany heck listami z przeglądów książka wzorowo prowadzona i są dwie akcje 82B8 oraz 80C5 nie udało mi się czego dotyczyły?
Opublikowano 18 Kwietnia 20215 l 12 minut temu, Gapinski napisał: są dwie akcje 82B8 oraz 80C5 nie udało mi się czego dotyczyły? 80C5- wymiana elektrycznej grzałki nagrzewnicy 82B8- software update panelu klimy 16 minut temu, Gapinski napisał: j auto rok temu przyjechało z Hamburga jest poflotowe ma pełen serwis udokumentowany heck listami z przeglądów książka wzorowo prowadzona... Akcje serwisowe, które zostały przeprowadzone nie są niczym negatywnym. Są to poprawki przeprowadzone przez producenta.
Opublikowano 19 Kwietnia 20215 l Kodowanie jest ok. Da się w adaptacjac wpisać kanał 001 aby go otworzyć? W tym okienku na zdjęciu Edytowane 19 Kwietnia 20215 l przez Muskel1
Opublikowano 19 Kwietnia 20215 l Autor Nie wiem nie próbowałem zresztą nawet nie wiedziałbym co mam tam wpisać jest puste jak zresztą zaznaczyłeś
Opublikowano 19 Kwietnia 20215 l Autor Nic się nie dzieje mogę tę wartość zapisać do pliku ale nie wiem co się stanie
Opublikowano 19 Kwietnia 20215 l Co zrobiłeś, że Ci te błędy wyskoczyły? Miałeś w sterowniku 44 tylko grupę 001 znaleźć w adaptacjach i odczytać jaką wartość masz w grupie 001. A na zdjęciach pokazujesz błędy z mmi Edytowane 19 Kwietnia 20215 l przez Muskel1
Opublikowano 19 Kwietnia 20215 l Autor Nic nie zrobiłem wpisałem w to pole tę wartość ale nic się nie działo więc wyszedłem napisałem do Ciebie . Potem przeskanowalem w poszukiwaniu błędów i znalazłem te błędy one już były wcześniej , gdzieś wyczytałem że te błędy akurat te to pozostałość po wygranej aktualizacji map tzn powinno się wywalić stare pliki i wgrać nowe .Ale nie wiem czy to prawda.
Opublikowano 19 Kwietnia 20215 l Autor Tak zgadza się gdyby wgrywał to fachowiec nawet poza ASO a aktualizację kupiłem na allegro dość drogo mnie gość skasował . Dał instrukcje krok po kroku ale ja jestem zielony zresztą sam się przekonaleś.
Opublikowano 13 Grudnia 20214 l Autor Witaj kolego tyle mi pomogłeś w temacie MMI wcześniej tego nie zauważyłem. Ale obecnie mam na wyświetlaczu w zegarach .komunikat o zbliżajacym się serwisie 700 km i 40 dni wcześniej też w menu car na wyświetlaczu MMI miałem możliwość skasowania inspekcji olejowej , a obecnie Nie mam takiej zakładki ona znikneła po naszych ostatnich ingerencjach w Green MENU jak mi się posypało , Ni chce sam grzebać w GREN MENU bo wiem jak się to może skończyć podpowiedz ewentualnie co zaznaczyć lub odznaczyć .Proszę o pomoc . i Pozdrawiam
Opublikowano 13 Grudnia 20214 l Hej, ustaw w tych 4 punktach service intervall tak jak na tych zdjęciach. Po wprowadzeniu wszystkich 4 zmian wykonaj reset mmi. Edytowane 13 Grudnia 20214 l przez Muskel1
Opublikowano 14 Grudnia 20214 l Na każdym z tych 4 zdjęć jest jedna pozycja, która jest opisana jako service intervall. Musisz odszukać dokładnie te same pozycje u siebie i identycznie ustawić. Tylko pozycję service intervall, innych nie ruszaj. Edytowane 14 Grudnia 20214 l przez Muskel1