kubotek Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 Siemka, Wiecie już, że zanosze sie z zakupem A6 Mam na oku ładną sztukę z dodatkami od S-line Rocznik 2003 listopad Ale zaciekawiła mnie jedna rzecz, nie ma listew ozdobnych chrom wokół szyb i na kratce przedniego zderzaka :/ Czy wychodziły takie wersje ??? A może to przez to, że ma dodatki od S-line, bo widziałem na necie podobną A6 z dodatkami od S-line i też nie miała dodatków chrom :/ . Czy aby wszystko jest w porządku ? Dzięki, pozdrawiam
Hugo Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 Przecież te listwy to opcja dodatkowa.Tak więc mogą być , albo nie
kubotek Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Opublikowano 30 Marca 2007 Przecież te listwy to opcja dodatkowa.Tak więc mogą być , albo niena przednim zderzaku też ?? Bo grill tez jest bez listew. Może bity EDIT: http://moto.allegro.pl/item180363015_a6_2_5tdi_s_line_s_line_s_line_s_line_.html link do ogłoszenia
Hugo Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 Przecież te listwy to opcja dodatkowa.Tak więc mogą być , albo niena przednim zderzaku też ?? Bo grill tez jest bez listew. Może bity EDIT: http://moto.allegro.pl/item180363015_a6_2_5tdi_s_line_s_line_s_line_s_line_.html link do ogłoszenia Jak najbardziej kupując auto możesz wybrać zwykły grill lub zamówić grill w kolorze czarnym bez listew ozdobnych
kubotek Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Opublikowano 30 Marca 2007 Hugo, Dzięki wielkie za pomoc, uspokoiłeś mnie :smile: .Szkoda, że nie ma tutaj "pomógł" :exclaim:
kubotek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Kubotek kupiłeś już A6Jutro sie okaże, bo musze sprawdzić przebieg po VIN-ie. Ale jeżeli wszystko bedzie ok to myśle, że przed świętami będę mógł sie cieszyć super furką
Rekomendowane odpowiedzi