create2fight Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Witam, mam takie pytanie odnośnie podłączenia zaworu n75 a dokładnie chodzi mi o to które króćce gdzie?? który do muszli turbiny, który do WG a który w dolot?? szukałem na forum ale nigdzie nie jest to dokładnie opisane:) dzieki za pomoc i pozdrawiam:)
nex Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 dolot najdluzszy, jeden muszla i jeden WG
create2fight Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2009 a czy ma znaczenie który do WG a który muszla??
nex Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 jak wlozysz w dolot i zapniesz kostke ECU to samo się rozwiąże bo na przeciwko dolotu dajesz WG a na 3-ci muszle
szczuraz Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 odkopuję prehistoryczny temat bo musze jutro z rana dokończyć składanie dolotu ... po włożeniu N75 najbardziej pasuje mi ustawienie wtyczką w kierunku wentylatora klimy. Przelot powietrza bez podawania napięcia jest pomiedzy muszla a dolotem w stronę wirnika. Po zasterowaniu zaworu robi się przelot pomiędzy muszlą a gruszką WG. Tak jest ok ?
Rekomendowane odpowiedzi