Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1.6]moje a4 B5 1,6 ADP '95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nabyty w lutym 2006, zmieniono lampy soczewkowe, chromowane obwódki wokół szyb i pod zderzakiem z przodu, białe kierunki, nowy mieszek i aluminiowe rygielki - mało skromnie ale z klasą- takie OOOO zawsze chciałem miec i mam .

Pozdrawiam

80087cd99ce774b4m.jpg aa9e10b64429838bm.jpg b673e1092560f3b4m.jpg bba08f2613d4895em.jpg

28ff05155b1937adm.jpg f5632002a5a15014m.jpg 7eec83c3e6acfb00m.jpg

edit by zdeniu

a to miałem kiedyś tj. do lutego 2006 - auto czołg niezniszczalne - 500 tyś nacykane i dalej jeździ (1,8 l wtrysk jednopunkt '89) - chodzi mi o to co widac na drugim planie - pierwszy plan to moja żona mam ją cały czas.

3e96c6621ecabfc2m.jpg

Opublikowano

spoko seria widze ze podlokietnk dorabiany :wink:

Opublikowano

zmiany na plus :smile: jeszcze lampy z tylu :wink:

Opublikowano

ladnia niunka ,lampy tyl po 2lifcie

Opublikowano
  • Autor

lampy tył na razie są indywidualne - całe czerwone tylko do wstecznego jest białe przedzielone czerwonym paskiem - i na razie musi tak zostać bo ostatnio wymieniłem przód no i budżet trzeba podreperować-nie mówię już o tym że chyba zawiecha się szykuje - zrobiłem na obecnej jakieś 60 tyś od ostatniej wymiany (wtedy koszt zamknął się kwotą 700 zł z robocizną-nie była cała tylko częściowo ) jak będzie teraz zobaczymy.

Opublikowano

Autko super ! Gdzie nabyłeś przednie lampy ?

Opublikowano

Ładna furka, tylko ta ramka na zderzaku nie za bardzo :a4fan:

Opublikowano

ten chrom na zderzaku to nie pasi za cholere

lepiej gdyby go tam nie było

poza tym ładna :a4fan:

Opublikowano

Co do chromu na zdarzaku tesz mi nie pasi. :confused:

Reszta super, lampki przud tez.

No fajna :a4fan:

Opublikowano

I ten hak :confused: No chyba,że potrzebny :lol:

Opublikowano

ogolnie ładnie sie prezentuje tyl do roboty i zderzak przedni (ramki) :wink:

Opublikowano

Ładna jest ;) ale Koledzy mają rację, zrób coś z tym chromem na zderzaku :D Ja ogólnie nie jestem totalną przeciwniczką takich rzeczy, jednak tutaj to jest takie .... takie ... troszkę bezsensownie umiejscowione :D Według mnie oczywiście : )

Opublikowano
  • Autor
Autko super ! Gdzie nabyłeś przednie lampy ?

w dziale sprzedam tego forum.

[ Dodano: 30-03-2007, 13:46 ]

Ładna jest ;) ale Koledzy mają rację, zrób coś z tym chromem na zderzaku :D Ja ogólnie nie jestem totalną przeciwniczką takich rzeczy, jednak tutaj to jest takie .... takie ... troszkę bezsensownie umiejscowione :D Według mnie oczywiście : )

Co wy chcecie od tego chromu z przodu- na żywo fajno to wygląda i wcale tak nie razi, no może troche zajeźdża tandetą - ale naprawdę robi fajny efekt i ni gryzie się az takz całością.

Co do haka z tyłu tak już było z Niemiec i jak bym go zdemontował to zostanie widoczna dziura pod hak-a to mi ne pasi za bardzo. Dzięki hakowi z tyłu jak wiejżdżam do garażu tyłem mam ten margines nie zarysowania auta-taki mój własny czujnik parkowania (żart.)

P.S. Mi sie tam podoba - no bo jak ma być inaczej jeśli jako dziecko w roku 1994 zobaczyłem pierwszy raz A4 i od tatmego okresu było to moim największym marzeniem - więc wyobraźcie sobie jak się czuje człowiek który spełnił swoje marzenie po tylu latach!!!

Opublikowano

Jeżeli te listewki miały wyglądać tak jak na obrazku to trochę przekombinowałeś :wink:

DSC05747.jpg

Opublikowano

nie jest źle, przydało by się go przyglebić :wink:

Opublikowano
  • Autor
Jeżeli te listewki miały wyglądać tak jak na obrazku to trochę przekombinowałeś :wink:

Obrazek

No fakt bliskie ideału to to nie jest - ale właśnie o to chodziło

[ Dodano: 30-03-2007, 14:26 ]

nie jest źle, przydało by się go przyglebić :wink:

Nie bardzo mogę bo autko służy mi w pracy i dziennie kręcę bardzo dużo kilometyrów - na naszych drogach przyglebienie to słaby pomysł jeśli chcę zachowac jako taki komfort- jak go kupowałem miał założone oryginale felgi Audi (pięcioramienne) o rozmiarze 17 cali - ale w moim przypadku mimo świetnego wyglądu komfortu żadnego a i auto jakoś sie nie bardzo zbierało. Trudno

Opublikowano

gdzie nabyles te chromy wokolo szyb i ile dales

Opublikowano
  • Autor
gdzie nabyles te chromy wokolo szyb i ile dales

na alegro, były dopaspwane do A4-koszt 49 zł chyba-niezła jakość bo po zimie jqkos wytrzymały i nic na razie nie złazi a mam je już dłuższy czas- montaż-benzyna ekstrakcyjna do odtłuszczenia i naklejamy -proste bardzo