unknowdude Opublikowano 20 Marca 2021 Opublikowano 20 Marca 2021 Witam. Jestem po wymianie kierownicy zwykłej na multifunkcje razem z taśmą kierownicy z kodem na końcu A, 12 pinów. Niestety po kodowaniu pojawił mi się błąd 01304 i teraz pytanie. Czy to wina tego, że mam nieoryginalne radio? Czy jest szansa jakoś to obejść z tym radiem, żeby multi działała? Pozdrawiam
pila24 Opublikowano 20 Marca 2021 Opublikowano 20 Marca 2021 11 minut temu, unknowdude napisał: Czy to wina tego, że mam nieoryginalne radio? Czy jest szansa jakoś to obejść z tym radiem, żeby multi działała Nie będzie nigdy komunikacji z nie ori radiem,multi moze działać jeżeli radio potrafi odkodować sygnał can.
unknowdude Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Opublikowano 20 Marca 2021 Czyli nie ma szansy, żeby to zrobić samemu? Są radia nieoryginalne na których multi działa. Czyli wymienić radio na odpowiednie i będzie działać?
pila24 Opublikowano 20 Marca 2021 Opublikowano 20 Marca 2021 Może pokaz jakie masz radio ,niektórzy producenci dorzucają can decodery do obsługi mf w radiu lub co lepsze radia mają dekodery w sobie.
unknowdude Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Opublikowano 20 Marca 2021 Nie pamiętam tylko jaki to dokładnie model.
unknowdude Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Opublikowano 20 Marca 2021 (edytowane) Nie mam zestawu do wyciągnięcia radia. No nic, na razie nic z tym nie zrobię. Zamówię sobie klucze i znajdę pudełko od radia, może tam coś będzie opisane. Model radia to mvh-390bt. Może ktoś ma podobne i działa z multifunkcją? Edytowane 20 Marca 2021 przez unknowdude
pila24 Opublikowano 20 Marca 2021 Opublikowano 20 Marca 2021 Rzuciłem okiem w instrukcje i producent nie wspomina nic o możliwości sterownia z systemów auta.
unknowdude Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Opublikowano 20 Marca 2021 Znalazłem na alledrogo interfejs do sterowania radia z kierownicy. Możliwe, że pomoże.
Rekomendowane odpowiedzi