liquid8p Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) Witam Poprzednie wozidełko, piątka w pakiecie competition plus. Lexus RC 300 F-sport (coś jak s-line w audi) Silnik: 2.0T 245km/370nm Napęd quattro 100% na tył Kolor: biały F Rok: 2018 Przebieg: 31 tys Na pokładzie: - nagłośnienie pioneer (10 głośników) gra lepiej niż bang w audi - nawigacja lexus, ekran 10,3 cala - zegary F-sport LFA - coming/leaving home - fotele F-sport podgrzewane/wentylowane/pamięć ustawień - lusterka składane/podgrzewane/fotochrom - klima 2 strefowa s-flow - kiera F-sport/pamięć ustawień - czujniki martwego pola - rozpoznawanie znaków - pdc przód/tył + kamera cofania - lampy triple beam full led - koła 19" przód 235/40 tył 265/35 - zaciski brembo - zawieszenie F-sport 5 trybów jazdy (eco/normal/sport/sport+/custom) + tryb na śnieg W porównaniu do a-piątki rc jest kanapowcem. Nawet na 20-tkach miękko wybiera nierówności. Przyciski z toyoty yaris, touchpad z laptopa, koło zapasowe z ferrari f355 i wiele innych. To wszystko można znaleźć w RC W planach oczywiście mody, na początek nowe koła + opony letnie. Pozdro Edytowane 29 Listopada 2023 przez liquid8p
granatowy Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Godzinę temu, liquid8p napisał: W planach oczywiście mody, u mnie nie mogło by być inaczej. Na początek nowe koła + opony letnie. Na początek może wstaw zdjęcia samochodu na których widać coś więcej niż tylko front i kawałek wnętrza
liquid8p Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2021 13 godzin temu, granatowy napisał: Na początek może wstaw zdjęcia samochodu na których widać coś więcej niż tylko front i kawałek wnętrza Zdjęcia będą w najbliższym czasie, nie miałem zbytnio czasu dlatego tylko 2 strzeliłem Jako że Rc-ek jest jeszcze na gwarancji, był na wymianie pompy paliwa niskiego ciśnienia. Jest na to akcja serwisowa, opis w linku poniżej... Lexusy i Toyoty do serwisu - silnik może zgasnąć w trakcie jazdy WWW.AUTO-SWIAT.PL Ponad 2,5 tys. egzemplarzy popularnych modeli Lexusa i Toyoty powinno trafić do serwisu. Wszystko z powodu problemów z pompą paliwa, która może przyczynić się do unieruchomienia samochodu
liquid8p Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Tak jak obiecałem, sesja zdjęciowa up up
Mukade93 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 ladna biala strzala, a to naglosnienia nie masz mark levinson?
liquid8p Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2021 38 minut temu, Mukade93 napisał: ladna biala strzala, a to naglosnienia nie masz mark levinson? Dzięki, niestety marka nie ma. Jest pośrednia opcja 10 głośników. W podstawie było 6 chyba. 1
RaV22K Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Gratulacje Remik, bardzo fajnie się prezentuje auto na zewnątrz (środek nie moja bajka). Znając Ciebie to pewnie zaraz będziesz poprawiał producenta ps. U mnie tez mała zmiana generacji 1
trepek Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Licznik z mechanicznie przestawianym pierścieniem jest kapitalny! 1 1
liquid8p Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2021 (edytowane) 11 godzin temu, RaV22K napisał: Gratulacje Remik, bardzo fajnie się prezentuje auto na zewnątrz (środek nie moja bajka). Znając Ciebie to pewnie zaraz będziesz poprawiał producenta ps. U mnie tez mała zmiana generacji Dzięki, zdjęcia nie oddają rzeczywistego wyglądu. Już mam kilka planów co do auta O kurde, graty auta. Musimy się spotkać i oblukać maszyny Edytowane 5 Kwietnia 2021 przez liquid8p
liquid8p Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2021 2 godziny temu, trepek napisał: Licznik z mechanicznie przestawianym pierścieniem jest kapitalny! Dlatego kupiłem Lexa 1
jedrekx Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 z zewnątrz jest ok, środek to nie mój klimat. ale to już kwestia gustu trzymam kciuki za mody 1
liquid8p Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2021 53 minuty temu, jedrekx napisał: z zewnątrz jest ok, środek to nie mój klimat. ale to już kwestia gustu trzymam kciuki za mody Też tak sądziłem, dopóki nie usiadłem w środku. Pierwsze przymiarki były już 2 lata temu i poczułem się we wnętrzu tak samo dobrze, jak w piątce kiedy ją pierwszy raz ogladałem. U mnie tak jest, że jak wsiądę do auta to albo jest ok, albo nie. Nowa piątka nie zrobiła na mnie wrażenia w środku. Ale tak jak wspomniałeś, kwestia gustu 1
RaV22K Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Za to na zewnątrz jest petarda wyglada jak by został wyprodukowany w 2030 roku 1
Wandej Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Pięknę coupe Oczywiście jak to w japończyku środek trochę do tyłu Ta kiera i przełączniki z jej lewej strony dramat 1
liquid8p Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2021 8 godzin temu, Wandej napisał: Pięknę coupe Oczywiście jak to w japończyku środek trochę do tyłu Ta kiera i przełączniki z jej lewej strony dramat Dzięki, przełączniki z toyoty yaris są Mają coś w sobie
liquid8p Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) Pierwsze mody, tylne kierunkowskazy LED + projektory F-Sport w drzwi... prawa LED, lewa żarówa Już niebawem kolejny, tym razem duży mod Lista modyfikacji rozpoczęta... Pozdro Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez liquid8p
liquid8p Opublikowano 5 Maja 2021 Autor Opublikowano 5 Maja 2021 Wpadły przełączniki fotela, ori miały mnóstwo drobnych rysek... Dobrze dopasowane, oczywiście ali 1
liquid8p Opublikowano 10 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2021 W dniu 1.06.2021 o 22:38, noorbi napisał: taki nawet fajny ten Rc mam podobnego Dzięki
liquid8p Opublikowano 10 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2021 (edytowane) Lex po serwisie... - olej - filtry - tarcze/klocki przód w międzyczasie przyszły paczki... przymiarka... opony będą 235/35, jeszcze nie wiem jakiej marki wpadła też tacka w podłokietnik... Edytowane 10 Czerwca 2021 przez liquid8p
Rekomendowane odpowiedzi