Opublikowano 6 Kwietnia 20215 l Witam. Potrzebuje wyłączyć kierunkowskazy przy zapalaniu xenonów. Swieca sie cały czas co jest chyba zabronione. Proszę o małą instrukcje.
Opublikowano 13 Kwietnia 20215 l Prawdopodobnie masz dołożony moduł bo w B6, w przeciwieństwie do B7, nie da się tego po prostu zakodować. No chyba że masz lampy USA
Opublikowano 13 Kwietnia 20215 l W kodowaniu mce przestaw ostatni bit na 1 xxxx?: kraj (tylko 8E2 / 8E5) 1 - Rest of World 2 - Nordic (Finland, Sweden, Norway, Denmark) 3 - USA 4 - Canada 5 - Special vehicles
Opublikowano 13 Kwietnia 20215 l W tych lampach zamiast postojówek świecą kierunki? Są tam w ogóle postojowe?
Opublikowano 13 Kwietnia 20215 l nie ma postojówek za postojówke robi obrys US niby zabronione ale od 3 lat jeźdzę na tych lampach i nikt się nie przywalił
Opublikowano 13 Kwietnia 20215 l 15 godzin temu, goduds napisał: Wersja samochodu jest z USA więc chyba lampy też Więc w teorii zgodnie z prawem chyba powinieneś te lampy wymienić, soczewki w nich chyba również świecą symetrycznie jeśli się nie mylę.
Opublikowano 13 Kwietnia 20215 l 20 minut temu, Ivanek napisał: Więc w teorii zgodnie z prawem chyba powinieneś te lampy wymienić, soczewki w nich chyba również świecą symetrycznie jeśli się nie mylę. Jest asymetria,ale w porównaniu do eu to słabo pobocze oświetlają. Europejskie światła efektywniejsze na drodze.
Opublikowano 13 Kwietnia 20215 l Trzeba by dopytać jakiejś mądrej głowy jak to prawnie wygląda. Widziałem kilka razy zarejestrowany w PL samochód z USA, który z tyłu miał kierunkowskazy barwy czerwonej, co chyba też powinno być zmienione.
Opublikowano 13 Kwietnia 20215 l ta soczewka us ma trochę inną przesłonę w środku nie wiem jak to świeci zaznaczyłem na obrazku jak tak przesłona w środku wygląda co do lapm no jak mówię ja jeżdzę i nikt nic nie mówi fakt mam soczewki hella 3 eu założone tam ale obrysy i postojówkę us mam zostawioną świeci na pomarańczowo Edytowane 13 Kwietnia 20215 l przez marky2552
Opublikowano 13 Kwietnia 20215 l 28 minut temu, marky2552 napisał: ta soczewka us ma trochę inną przesłonę w środku nie wiem jak to świeci zaznaczyłem na obrazku jak tak przesłona w środku wygląda co do lapm no jak mówię ja jeżdzę i nikt nic nie mówi fakt mam soczewki hella 3 eu założone tam ale obrysy i postojówkę us mam zostawioną świeci na pomarańczowo Faktycznie na ścianie to wygląda tak ?
Opublikowano 14 Kwietnia 20215 l Autor Muszę dopytać ale wiesz znajdzie się policjant co sam dobrze nie będzie wiedział i dowód zabrany