Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHU] A4 1.9tdi 98r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to przyszedl czas na mnie :rolleyes:

Audi A4 1.9tdi 90KM 98r.

El. szyby

El.lusterka

El.szyberdach

Centr. zamek

Sprezyny obnizajace o 35mm

Alufelgi- Replika S8 18cali z opnami 225\40

Kierownica z prawej strony hehe

A tak wygląda:

dsc067621.jpg

004fc66ba1de4a60.html

image_1239383547-800x800.jpg

dsc063571.jpg

kopiadsc063452.jpg

kopiadsc06365and4moreto.jpg

Prosze o komentarze :tongue4:

Opublikowano

ale rzeznia :thumbdown:

no teraz to w moim smaku :good: :gwizdanie: :good:

Opublikowano
  • Autor

No tak ja ktos zajechal, teraz probuje cos z tym zrobic ale jeszcze duzo pracy przede mna. :tongue4:

Opublikowano

Cudowne są te felgi :slina:

Cała reszta również :good:, bez porównania z tym co było zanim wpadła w Twoje ręce ;)

Opublikowano
  • Autor

Teraz czekam na zestaw wahaczy firmy Master Sport(mysle ze dobra firma), które maja mi przyslac z Polski :tongue4:

Opublikowano

wal plastiki dolne w kolor i biale kierunki :decayed: lekka sciema szybek tez w tym kolorze by ladnie pasowala :tongue4:

Opublikowano

AHH bardzo fajny silnik :good: O ile się nie myle ma pompe 11 więc można dobrze przymodzić. A tak to coś tam z przodu chyba było bo maska nie leży jak powinna i mi ten wzór felgi z ostatnoch zdjęć się nie podoba.

Opublikowano
  • Autor

No kierunki biale tez musze gdzies wypatrzyc na allegro tak zeby mi je tu przyslali tzn. do Dublina :) a felgi osobiscie mi sie bardzo podobaja :tongue4:

Opublikowano

te fele co masz obecnie to są 18" :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Tak :)

Opublikowano

niezła metamorfoza :) Kierunki zmień na białe i będzie git. Pozdrawiam!

Opublikowano

Tak :)

własnie na takie poluje, i mam chyba taki sam kolorek :wink4:, ładnie się prezentuje, jak już masz ciemne lampy, to kierunki boczne też kup dymione :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ale mysle lampy przednie tez wymienic na clear zespolone. Ale to jeszcze sie zobaczy :gwizdanie: No i chyba gril bez znaczka caly czarny :mysli:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2009, 18:39_________________________________________________Na poczatku tylne lampy tez byly czarnedsc06198z.jpg

Ale wymienilem na oryginalne pierwszy lift. Sciagnalem znaczki i spojler, ktory mi sie wogole nie podoba hehe

Opublikowano

Ale mysle lampy przednie tez wymienic na clear zespolone. Ale to jeszcze sie zobaczy :gwizdanie: No i chyba gril bez znaczka caly czarny :mysli:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2009, 18:39_________________________________________________Na poczatku tylne lampy tez byly czarnedsc06198z.jpg

Ale wymienilem na oryginalne pierwszy lift. Sciagnalem znaczki i spojler, ktory mi sie wogole nie podoba hehe

no to chyba że tak wtedy kierunki Clear :wink4:, te ori polifty bardziej mi się podbają od tych czarnych także dobrze zrobiłeś zamieniając, grill bez znaczka :no:, kup od RS4 albo S4 i wtedy go na czarno :good:, moj czeka na montaż RS4 z czarną ramką :kox:

Opublikowano
  • Autor

A ile taki grill kosztuje?? :naughty:

Opublikowano

zależy jak trafisz, na allegro od 200-500zł, ja kupiłem za 238zł z przesyłką :tongue4:

Opublikowano
  • Autor
:good::)[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2009, 20:08_________________________________________________ :good:
Opublikowano

no Panie ładna kopia :gwizdanie:

Opublikowano

Jest i 3 :polew::decayed::naughty::kox:... z kierownicą po "normalnej" stronie... :tongue4::polew: :> :naughty:

Opublikowano
  • Autor

uczmy sie od najlepszych hehe :tongue4: