Jepicho Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Cześć wszystkim! przeszukałem już całe forum i nie mogę znaleźć odpowiedzi na poniższy problem: Brak kierunkowskazów/klaksonu/nawiewu/świateł mijania . Wyczytałem iż jest to wina przekaźnika, wymieniłem przekaźniki z cyframi 204 niestety nic to nie zmieniło (przekaźniki wg informacji ze strony). Informacje, które znajdowałem na forum wskazywały także na przekaźnik o oznaczeniu 370, którego niestety nie odnalazłem. Pytanie czy może to być kwestia przekaźnika odciążajacego styku X? Wg książki jest to przekaźnik nr 1 na desce z oznaczeniem 213 (zdj.) W załączeniu wrzuciłem także cała deskę z przekaźnikami. Pozostaje jeszcze ostatnie rozwiązanie a mianowicie wymiana kostki stacyjki, która tez może powodować w/w problemy. Czy ktoś mial podobny problem i go rozwiązał? z góry dziękuje za odpowiedzi !
Jepicho Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Problemem była kostka stacyjki. wymiana na nowy i problem zazegnany. temat do zamknięcia .
Rekomendowane odpowiedzi