KaliN Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 W końcu się zebrałem... i zrobiłem fotki. Świąteczny wosk Zatem dzielę się moją A4 Wieczorem W dzień Z boku :gwizdanie: Z tyłu Obecnie czeka mnie wycieczka na przegląd i koniecznie muszę sprawdzić soft. Jak już się z tym uporam to powiem że auto jest idealne
Cuber Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Graty zakupu ale moze tak byś wkleił wiecej fotek ? i przede wszystkim wnętrze
Flyer Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Soft to musisz zrobic obowiazkowo... Ladne auto z najlepszym silnikiem w tej budzie :gwizdanie:
KaliN Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Graty zakupu ale moze tak byś wkleił wiecej fotek ? i przedewszystkim wnętrze Jadę na działkę na święta to w lesie postrzelam foty ... a środka nie posprzątałem też dokleję Soft to musisz zrobic obowiazkowo... Ladne auto z najlepszym silnikiem w tej budzie :gwizdanie: Soft mam odziedziczony po poprzednim właścicielu ~260KM, ale nie byłem na hamowni więc nie wiem. [tak mówią podania ludowe ] Miałem małą przygodę z turbo i teraz siedzi już nowe.. czas na korektę softu i dowiem się co mam w końcu
Cuber Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 a co CI się stało z turbo ? Jaki masz przebieg jesli to nie tajemnica :gwizdanie:
KaliN Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 a co CI się stało z turbo ? Jaki masz przebieg jesli to nie tajemnica :gwizdanie: 60k równo sprawdzone. Przelali olej w ASO miałem fontannę z silnika ;( Reklamacje były, a auto stało :/ http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t51470.0.html;highlight=przelany+olej Potem podczas "testu psa" uratowałem psu życie i straciłem grill. Po odebraniu auta z serwisu cieszyłem się 3 dni.. straciłem szybę tył.. przednią pasażera porysowali, no i połamali lusterko. O lakierze na dachu i drzwiach nie będę mówił... Teraz jest już mam nadzieje po przejściach
KaliN Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 60 K km :shocked: Ja ją przejąłem jak miała lekko ponad 30k km na blacie. Byłoby więcej ale swoje w serwisach postała
Tomeks Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Potem podczas "testu psa" uratowałem psu życie i straciłem grill. Po odebraniu auta z serwisu cieszyłem się 3 dni.. straciłem szybę tył.. przednią pasażera porysowali, no i połamali lusterko. O lakierze na dachu i drzwiach nie będę mówił... współczucia miałeś AC?
Pepin Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Gratuluję zakupu .. PS. Co do oleju to u mnie idealnie jest 7.5 na wymianę .. dlatego kupujesz 2x5l Motula i za kolejne 15kkm dokujesz już jedna bańkę i jest ok. I chyba wybili Ci już tutaj wszyscy z głowy wymianę oleju LL - znaczy wymiana co najwyżej co 15kkm Nominalnie pojemność układu smarowania 8.2l dla naszego silnika
KaliN Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Gratuluję zakupu .. PS. Co do oleju to u mnie idealnie jest 7.5 na wymianę .. dlatego kupujesz 2x5l Motula i za kolejne 15kkm dokujesz już jedna bańkę i jest ok. I chyba wybili Ci już tutaj wszyscy z głowy wymianę oleju LL - znaczy wymiana co najwyżej co 15kkm Nominalnie pojemność układu smarowania 8.2l dla naszego silnika Właśnie zmianę z MOBIL na MOTUL robię. O LL nawet nie myślałem Robię co 10-15k.. A z innej beczki to oczko do jazdy dziennej się mi dziś przepaliło.. coś sezon na wymiany mam
elmek Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Gratuluje autka. Naprawde warto tego motula lac do tych naszych bknow? Mi castrola zalali a teraz mam niedlugo wymiane i nie wiem co kupic...
Czajeno Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Furka koX, witam w kręgu szczęśliwych posiadaczy QUATTRO na 3 litrach Uważam, że warto zalać Motula, sam to na następnym przeglądzie zrobię
arki Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Ładna A4 pogratulować Pytanie co to za ASO???
KaliN Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 Ładna A4 pogratulować Pytanie co to za ASO??? ASO WOLICA Tu pojawiają się dwie strony tego serwisu: 1. Obsługa techniczna... masakra. Olej, źle złożone auto itd.... Nawet VAG się nie potrafią posłużyć.. jak wół były błędy czujnika ciśnienia paliwa [filtr do wymiany] i nikt na to nie zwrócił uwagi... Powiedzieli że skasowali błędy xD 2. Blacharka.. Po spotkaniu z kamieniem miałem u nich cały pas przedni robiony, potem po włamaniu lakier tył+dach... i powiem że rewelacyjnie dobrany kolor i porządnie wykończone auto... To potwierdza opinię o dobrej lakierni itd Jest tam jeszcze kilka przyjaznych i pomocnych ludzi w obsłudze i tu też mogą mieć +... ale reszta, czyli profesjonalizm, terminy itd. to masakra.
arki Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 To zapraszam do WLKP tutaj jakość dają gratis, a i pewnie będzie taniej
Rekomendowane odpowiedzi