speedster2000 Opublikowano 12 Maja 2021 Opublikowano 12 Maja 2021 Witam wszystkich, jakieś pół roku temu wymieniłem IC w swoim B6 AVF. Nie przewidywałem wtedy dłubania silnika ale wiadomo- apetyt urósł w miarę jazdy Stąd pytanie - by nie wyrzucić pieniędzy " żeby dłubanie na max 210 koni miało sens starczy dołożenie drugiego ic na bok czy rwać to i pakować Fmic ? Wiem że jest trochę rezania pod Fmic a z założenia ic na drugi bok powinno wejść P&P. Ktoś ma doświadczenia ?
Ivanek Opublikowano 27 Maja 2021 Opublikowano 27 Maja 2021 Jak masz jakiegoś znajomego co ogarnia spawarke to bez zastanawiania się ogarniaj rdzeń 550x230x65 i spawaj orurowanie. Drugi cooler z pierdołami niby pasuje spoko ale okolice 500zł jakoś wyjdzie. Druga sprawa, że te dwa boczne to w BRD seryjnie się męczą, co dopiero jak chcesz iść po 200+
speedster2000 Opublikowano 1 Września 2021 Autor Opublikowano 1 Września 2021 W dniu 27.05.2021 o 18:32, Ivanek napisał: Jak masz jakiegoś znajomego co ogarnia spawarke to bez zastanawiania się ogarniaj rdzeń 550x230x65 i spawaj orurowanie. Drugi cooler z pierdołami niby pasuje spoko ale okolice 500zł jakoś wyjdzie. Druga sprawa, że te dwa boczne to w BRD seryjnie się męczą, co dopiero jak chcesz iść po 200+ Przebadałem temat, potrzebuje kogoś do wyspawania rur bądź montażu na gotowo. Jakieś polecane namiary ?
Ivanek Opublikowano 1 Września 2021 Opublikowano 1 Września 2021 7 godzin temu, speedster2000 napisał: Przebadałem temat, potrzebuje kogoś do wyspawania rur bądź montażu na gotowo. Jakieś polecane namiary ? Nie znam
dekiel 13 Opublikowano 2 Września 2021 Opublikowano 2 Września 2021 14 godzin temu, speedster2000 napisał: Przebadałem temat, potrzebuje kogoś do wyspawania rur bądź montażu na gotowo. Jakieś polecane namiary ? Najpierw napisz jaki region PL Cię interesuje do owej roboty to może się ktoś odezwie .
speedster2000 Opublikowano 2 Września 2021 Autor Opublikowano 2 Września 2021 Godzinę temu, dekiel 13 napisał: Najpierw napisz jaki region PL Cię interesuje do owej roboty to może się ktoś odezwie . Opolszczyzna, Śląskie, ogólnie okolice mojej lokalizacji która wpisana w danych profilu
Rekomendowane odpowiedzi