Bobasek31 Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Mam problem z wejściem w menu w zakładkę Pojazd. Wyskakuje mi komunikat "ustawienia systemów samochodu nie są dostepne" Dodam że jeszcze wczoraj mogłem tam wejść. Ktoś coś podpowie ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaass Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Kolego mam ten sam problem ,możesz odp mi czy sobie poradziłeś i jaki koszt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Włącz zapłon. Niektóre ustawienia dostępne są dopiero na aktywnym zapłonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NitAs Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca (edytowane) Mam ten sam problem. Radio zresetowało się w trakcie jazdy, godzina się przestawiła, i przestało działać menu "Pojazd", nie mogę sprawdzić nawet poziomu oleju. Komuś udało się rozwiązać problem? Próbowałem resetować do fabrycznych wszystkie ustawienia, czyścić błędy DTC, wgrywać na nowo soft z karty pamięci, odłączać akumulator, aczkolwiek nic nie pomaga. Edit: Wydaje mi się iż radio nie wykrywa włączonego zapłonu, bo poza ustawieniami pojazdu przestała również działać kamera cofania. Edit2: Widzę że forum trochę martwe, więc jakby ktoś szukał może się przysłużę - znajomy ogarnął ODIS'em za przysłowiową flaszkę i koszt 24 godzinnej licencji. Trzeba było przywrócić soft do fabryki. Edytowane 26 Czerwca przez NitAs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi