danioo Opublikowano 13 Maja 2021 Opublikowano 13 Maja 2021 Cześć. Zamierzam się do wymiany termostatu w BFB, wszystko już mam pokupione, ale nie wiem czy w miejscu zaznaczonym na zdjęciu występuje jakiś oring lub uszczelka, jest to połączenie węża od chłodnicy do obudowy termostatu, niestety w katalogu się nie doszukałem.
MaTeo85 Opublikowano 13 Maja 2021 Opublikowano 13 Maja 2021 wewnątrz szybko złączki na wężu jest oring i to on uszczelnia połączenie, sam termostat nie ma żadnego oringa
danioo Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Opublikowano 13 Maja 2021 No właśnie o to mi chodziło, masz jakiś numer lub wymiar tego o ringu??
MaTeo85 Opublikowano 13 Maja 2021 Opublikowano 13 Maja 2021 z tego co się orientuję to audi nie sprzedaje tego oringu osobo, a z całą rurą. wymiar jest dosyć nietypowy, szukaj po internetach może coś znajdziesz, jak nie jest uszkodzony to powinno trzymać bez problemów, a jeśli bardzo chcesz zmienić to wyciągnij stary bez uszkodzenia go i zrób pomiary żeby wiedzieć co kupić.
Rekomendowane odpowiedzi