Gość dino Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Ty no ładnie, ładnie te fele to iden iden jak na mojego Ojca Mondeo tylko on ma org. Ford
Robson Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2007 dino, dzięki no właśnie szukając dekielków zauważyłem że mondeo miały seryjnie taki wzór ale pytałem u dealerów forda to nie mieli i nie mają takich felg o rozstawie śrub 5x112... koleś mówił mi że A6 na nim jeździła ale faktycznie jestem z nich zadowolony ładnie się prezentują dzięki za dobre słowa pozdrawiam
adrian2,6 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Ładna B6- wszystko dobrze ale jestem stanowczym przeciwnikiem parkowania auta- "nawet AUDI" na trawniku. Do tego słuzą parkingi kolego! pozdrawiam
Robson Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2007 jestem stanowczym przeciwnikiem parkowania auta- "nawet AUDI" na trawniku. Do tego słuzą parkingi kolego! acontrario - Przeczytaj dokładnie wszystkie posty Kolego, tłumaczyłem wcześniej dlaczego tak parkuję, jakby Tobie co chwila niedzielni kierowcy przycierali auto to też byś na trawie parkował.
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Fele jak fele rzecz gustu furka OK wkońcu to A4 B6
Rekomendowane odpowiedzi