Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co tu ma być podpięte ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!! Co tu ma być podpięte, czy takie ma wyposażenie ? Gdzie to znaleźć co ma w wyposażeniu ? A4 B8 2.0 TDI 2014 rok i jakie mam to MMI dokładnie ?

20210530_232455.jpg

20210531_144910.jpg

20210531_144940.jpg

Opublikowano

Ciężko powiedzieć, na ostatnim zdjęciu widać miejsce na chyba subwoofer, więc musi być też do niego wzmacniacz. Ewentualnie zmieniarka płyt, albo moduł telewizyjny, ale nie wiem czy w b8 występowały.

Opublikowano
  • Autor

No widać ze głośnik subwoofer może ktoś mi wrzucić fotkę z takiego autka a4b8 2014 ?

Opublikowano

Wszystko jest jak nalezy , masz tutaj tutaj Tuner Radiowy z wbudowanym wzmacniaczem pod zwykłe nagłosnienie

Opublikowano
  • Autor

aha ok a jak bym chciał to lepsze nagłosnienie to co musze kupic ?

Opublikowano
  • Autor

Słabo mi to gra lyhutko, bicie o deske :wink:

Opublikowano

Tylne głośniki podpięte są pod radio, jak masz wzmacniacz i subwoofer, to tył gra ze wzmacniacza. Trzeba by dokładać wiązkę, subwoofer i wzmacniacz. 

Opublikowano
8 minut temu, Darwek24 napisał:

aha ok a jak bym chciał to lepsze nagłosnienie to co musze kupic ?

Słownik ortograficzny na początek.

Rozbudowa /upgrade tego systemu, który posiadasz, to wymiana wiązek i dokupienie brakujących elementów, podłączenie, kodowanie i ściągnięcie ochrony komponentu (we wzmacniacza). 

Edytowane przez Muskel1

Opublikowano
  • Autor

No właśnie nie ma wiązki żadnej tam i czułem ze to będzie oryginalne nagłośnienie wsadzone nic nie wykręcone ale wolałem się upewnić na forum szkoda nie będę grzebał bo oryginalne wszystko :(

Opublikowano

Wiązka jest z tunera do głośników, do MMI itp. Masz pasywny system. Gdybyś chciał dołożyć system aktywny, ze wzmacniaczem i subwooferem to musiałbyś wiązki wymieniać, ponieważ system aktywny zasilany jest ze wzmacniacza. 

Opublikowano
  • Autor

Ooo to trzeba pół auta rozbierać nie chce mi się w B7 w takie rzeczy się bawiłem już mam dość chyba się starzeje  

Opublikowano

Co do mmi wystarczy zobaczyć co masz napisane na przednim panelu pod radiem. Wydaje mi się że jest tam zwykły Basic concert i jest najbiedniejsza wersja w Basic . Ja w swojej mam Basic multimedia i mam zestaw 7+1 ( 7 głośników w środku + subwoofer z tyłu ) + do tego 2 sloty sd pod panelem z napisem multimedia. Jeden slot jest na nawigację 2 slot jest do muzyki i mam taki sam wzmacniacz jak ty na zdjęciu. 

Edytowane przez Ochromvip