grippen Opublikowano 1 Czerwca 2021 Opublikowano 1 Czerwca 2021 (edytowane) Panowie mam pytanie odnośnie felg. Oryginalne Alu to 17" 7,5J ET 25 czy mogę zastosować felgi z Q5 bo mają fajny wzór i w bdb stanie tylko że mają 17" 7J i ET 37 jeżeli chodzi o otwór centrujący to wiadomo zastosuje się pierścień. Ale chodzi mi dokładnie czy nie będzie wystawać lub szorować o coś. Proszę o info Edytowane 1 Czerwca 2021 przez grippen
Ivanek Opublikowano 1 Czerwca 2021 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Lepiej większe ET i dać dystans, niż za małe ET i rzeźbić felgę
grippen Opublikowano 1 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2021 Przecież będzie większe Et bo 37
Ivanek Opublikowano 1 Czerwca 2021 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Godzinę temu, grippen napisał: Przecież będzie większe Et bo 37 Czyli będzie bardziej schowane
grippen Opublikowano 1 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2021 Ale chodzi mi o to czy będzie cos obcierać czy to będzie bardzo widać
grippen Opublikowano 1 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2021 Ewentualnie jaki dystans będzie ok i czy bez dystansu będzie bardzo widać i czy nie będzie obcierac
Rekomendowane odpowiedzi