sensei1337 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Witam, czy ktoś powie mi na podstawie logów dynamicznych i statycznych dlaczego samochód w pewnym momencie podczas trasy 30km (w upale) zaczął szarpać przy obciążeniu (powyżej 2,5tys) i nie miał tyle mocy. Później już miał problem z odpaleniem i nawet w wieczorowych porach dalej strasznie szarpał. Dodam, że logi zrobiłem tylko do 4tys obrotów, bo nie chciałem męczyć jeszcze bardziej silnika. Poniżej wklejam linki do logów dynamicznych i statycznych. Dynamiczne: TuneZilla Log Viewer LOG.TUNEZILLA.COM TuneZilla Log Viewer LOG.TUNEZILLA.COM TuneZilla Log Viewer LOG.TUNEZILLA.COM TuneZilla Log Viewer LOG.TUNEZILLA.COM Statyczne: TuneZilla Log Viewer LOG.TUNEZILLA.COM TuneZilla Log Viewer LOG.TUNEZILLA.COM
sensei1337 Opublikowano 21 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2021 Miałem te rurki od pompy odpięte i wydawało się, że pompuje dobrze. Zastanawiam się czy czasem coś z wtryskami się nie dzieje. Jest jakaś opcja żeby to sprawdzić na szybko?
przem8 Opublikowano 21 Czerwca 2021 Opublikowano 21 Czerwca 2021 (edytowane) Masz manometr w rękach, że tak stwierdzasz? Jeśli auto masz seryjne, a ciężko mi to stwierdzić, bo logi nie do 6tys to pompa paliwa do wymiany. Tyle ode mnie, a jak nie to szukaj wydumanych teorii. Edytowane 21 Czerwca 2021 przez przem8
sensei1337 Opublikowano 21 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2021 (edytowane) Jakie wkłady ( zamienniki ) polecasz ? I jak możesz to podaj numer części. Edytowane 21 Czerwca 2021 przez sensei1337
przem8 Opublikowano 21 Czerwca 2021 Opublikowano 21 Czerwca 2021 (edytowane) Jak jezdzisz tylko na benie to zostaje Ci vdo w cenie 800-1000zl. Jak Ci się uda dostać pasujący wkład pierburga to 300 ale ciężki temat. Są wklady skv ktore pasują bez problemu za okolo 100 ale nie zalozylbym do uzytku auta bez lpg. Nr nie znam, z resztą różne wersje koszy wychodziły w zależności czy to sedan, kombi czy q itp. Wkłady też się trochę różniły. Edytowane 21 Czerwca 2021 przez przem8
sensei1337 Opublikowano 21 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2021 A sam wkład vdo będzie pasował? Np. z tego linku: Sklep Internetowy Box-Moto BOXMOTO.PL Według opisu będzie pasował do mojego kosza (końcówka 051 CJ)
R4xx Opublikowano 21 Czerwca 2021 Opublikowano 21 Czerwca 2021 Przerabiałem temat - bez rozbiórki niczego się nie dowiesz.
Rekomendowane odpowiedzi