Opublikowano 24 Czerwca 20215 l Witam, mam problem z gasnącym autem, od razu po odpaleniu zaczyna migać dioda auta z kluczykiem i auto gaśnie. Auto normalnie odpalało dopiero przed chwilą zrobiłem przystanek po 5 minutach odpaliłem auto i od razu zgasło. Może ktoś wie co to może być? Po kilku próbach dodając dużo gazu jakoś odpaliłem.
Opublikowano 24 Czerwca 20215 l A co to jest tak ikonka wiesz? Podpowiadam to immo a jak już tam jest dokładnie problem to trzeba zapiąć vaga.
Opublikowano 25 Czerwca 20215 l Autor Dzięki za odpowiedźi. Dziś spróbuję drugi kluczyk odpalić i zobaczymy czy dalej jest błąd. Jeśli bedzie bez błędu to kluczyk do naprawy? Jeśli nie to co do wymiany? Edytowane 25 Czerwca 20215 l przez brzoza89
Opublikowano 25 Czerwca 20215 l Nie kluczyk tylko pastylka immo. Nie spadł ci przypadkiem kluczyk na ziemię? Odczytaj błędy, spróbuj zakodować ponownie immo. Jeśli nic nie pomoże to nowa pastylka z Allegro, 10 min i powinno być po sprawie. Edytowane 25 Czerwca 20215 l przez GreGoriO
Opublikowano 26 Czerwca 20215 l Kluczyki zostaw w spokoju ,zdejmij osłonę kierownicy i przy stacyjce masz wtyk 2pin od immobilisera ,podoginaj w nim piny i będzie dobrze