Mati12422 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Witam wszystkich jestem tu nowy. Więc jak bym coś źle robił proszę o info. Więc mój problem polega na tym odebrałem auto od mechanika wymieniałem przeguby wew. Wróciłem do domu i auto stało jakieś 24h i wsiadam do auta chce odpalać a ty odpala tylko z gazem w podłogę i jak puszcze pedal gazu to odrazu gaśnie podpiełem pod vag nic oprócz czujnika ABS nie pokazało. Tak jak czytam na forach to odzazu powiem Pb zawsze pełny mam czasem jeżdżę na Pb. Miesiąc temu wymieniłem świec i kable. Pozdrawiam i czekam na jakoś radę.
Pieterb Opublikowano 29 Czerwca 2021 Opublikowano 29 Czerwca 2021 (edytowane) A czemu temat w dziale dotyczącym lpg? A na lpg próbowałeś odpalać? A co to tego że vag nic nie pokazał, rozumiem że tylko błędy sprawdziłeś? Edytowane 29 Czerwca 2021 przez Pieterb
Mati12422 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2021 3 minuty temu, Pieterb napisał: A czemu temat w dziale dotyczącym lpg? A na lpg próbowałeś odpalać? A co to tego że vag nic nie pokazał, rozumiem że tylko błędy sprawdziłeś? No właśnie nie byłem pewny gdzi to napisać. Tak próbowałem ta sama reakcja. Ta był tylko jeden błąd od ABS nic więcej.
Mateuszaw Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 @Mati12422 a po odebraniu od mechanika normalnie odpalił czy miał jakiś dziwny objaw ?
Rekomendowane odpowiedzi