lenek00 Opublikowano 6 Lipca 2021 Opublikowano 6 Lipca 2021 Witam, znalazłem B7 z 3.2 i sprzedający przekonuję, że jest zrobiony nowy rozrząd oraz wpisuje go na fakturze zakupu auta razem z przebiegiem. Jak myślicie jest to w miarę bezpieczne? Fakturę z rozrządem również daje do wglądu oraz skan jej (robione miesiąc temu)
Dev Opublikowano 6 Lipca 2021 Opublikowano 6 Lipca 2021 czytałem to juz ---ąty raz i nic nie rozumiem 1
GreGoriO Opublikowano 6 Lipca 2021 Opublikowano 6 Lipca 2021 Godzinę temu, lenek00 napisał: Witam, znalazłem B7 z 3.2 i sprzedający przekonuję, że jest zrobiony nowy rozrząd oraz wpisuje go na fakturze zakupu auta razem z przebiegiem. Jak myślicie jest to w miarę bezpieczne? Fakturę z rozrządem również daje do wglądu oraz skan jej (robione miesiąc temu) KUP WYMIEŃ i ciesz się autem... albo kup uwierz...i nie narzekaj jeśli coś się wydarzy. Masz tylko DWA WYJŚCIA. NI mniej, ni więcej.
Langista Opublikowano 7 Lipca 2021 Opublikowano 7 Lipca 2021 Masz na tej fakturze wyszczególnione części i ich ceny?
lenek00 Opublikowano 7 Lipca 2021 Autor Opublikowano 7 Lipca 2021 11 godzin temu, Langista napisał: Masz na tej fakturze wyszczególnione części i ich ceny? Tak wszystko jest opisane, podane są sztuki, ceny oraz nazwa części
granatowy Opublikowano 10 Lipca 2021 Opublikowano 10 Lipca 2021 W dniu 6.07.2021 o 22:58, Dev napisał: czytałem to juz ---ąty raz i nic nie rozumiem Nawet trochę ?
Rekomendowane odpowiedzi