Wojak79 Opublikowano 7 Lipca 2021 Opublikowano 7 Lipca 2021 Posiadam od roku Audi A4 model 2020. Przedtem auto należało do dealera i służyło jako Demo. Od praktycznie początku mam różne problemy z Bluetooth. Korzystam jednak z Apple CarPlay więc temat odpuściłem. Przedwczoraj oddałem auto na wymianę oleju do ASO i poprosiłem, aby zaktualizowali mi MMI. Mam najstarszą wersję i czytałem że update może rozwiązać niektóre problemy. Wczoraj przy odbiorze auta dowiedziałem się w BOK, że mechanik był zdziwiony wyglądem zegarów i na bank wykonałem jakąś nieautoryzowaną modyfikację, bo takich wcześniej nie widział, wobec tego nie mam gwarancji na jakiś moduł który zgłasza błędy, a powinien być wymieniony. Auto oddałem do serwisu z ustawieniem zegarów „Dynamic” Czy te zegary wyglądają niestandardowo?
marcin_o23 Opublikowano 7 Lipca 2021 Opublikowano 7 Lipca 2021 no raczej w standardzie takie nie są 1
Muskel1 Opublikowano 7 Lipca 2021 Opublikowano 7 Lipca 2021 To jest wygląd standardowy gdy VC przełączysz na tryb dynamic . Niech mechanik się douczy. 1
Rekomendowane odpowiedzi