Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 b6 1.8T bex logi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich jako nowy członek grupy.  Jestem właścicielem Audi a4 b6 1.8 T quattro BEX . Proszę spojrzeć na logi . Już nie mam siły . Nagle stracił moc . Turbina sprawdzona zawory n75 , DV sprawdzony, sondy sprawdzone, ciśnienie pompy paliwa sprawdzone , nowy przepływomierz  . Cały czas wyskakuje błąd P0299 - 002 NIEOSIAGNIETA GRANICA REGULACJI 

VAGLOGI.PL

VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej...

VAGLOGI.PL

VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej...

Opublikowano

Zrób loga 115 z odpieta wtyczką od n75.

Opublikowano

Sztanga do podciągnięcia albo turbo padaka.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, GYMEISTER napisał:

Przem8 turbo sprawdzone jest sprawne sztanga super pracuje trzyma ciśnienie 

Serio? Tylko jest źle ustawiona.

Edytowane przez przem8
Opublikowano

Na odpiętym n75 masz 0,29, a powinno być lekko powyżej 0,3. Różnica niewielka ale jakiś wpływ ma. SPrawdź jeszcze dv. Jak podciągnięcie sztangi nie pomoże to turbo na stół.

Opublikowano

Zawór DV sprawdzony jak pisałem wyżej . Turbo było w firmie w Iławie chłopaki po diagnostyce powiedzieli że jest w dobrej kondycji żadnych pęknięć sztanga pracuje i trzyma . Ciśnienie 

Opublikowano
1 minutę temu, GYMEISTER napisał:

Zawór DV sprawdzony jak pisałem wyżej . Turbo było w firmie w Iławie chłopaki po diagnostyce powiedzieli że jest w dobrej kondycji żadnych pęknięć sztanga pracuje i trzyma . Ciśnienie 

Powiedzieli wina osprzętu . Fura była na hamowni stawiają że kat . Może być cytując zabetonowany.. 

Opublikowano

To by cofało zapłony. 

Opublikowano
17 minut temu, przem8 napisał:

To by cofało zapłony. 

Na hamowni przy maxie mówił właśnie że wypadają .. jutro jadę za***ac strumienice zobaczę czy będzie lepiej . 

Opublikowano

Nie zakladaj strumienicy, to nie polonez. 

Opublikowano

Dp, dp z katem albo wybijasz kata i zostawiasz ori puszkę. U tunera i tak musisz wywalić drugą sondę. Swojego kata sprzedasz za 600-1000 w zależności od skupu także jeszcze można zarobić.