marcin761207 Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 Otóż wymieniłem już wszystko co nie świeciło. Do deski rozdzielczej musiałem zainwestować w oryginalne żarówki z oprawki itd. Klimatronik też już zaczął świecić. Został mi tylko jeden strup popielniczka i zapalniczka. Wiem że tam oświetla jedna ta sama żarówka . Mam ja kupiłem w serwisie ,ona jest razem z takim ustrojstwem . No ale pytanie jak się do niej dobrać ,co by czegos nie połamać po drodze. Będe wdzięczny za wszelkie sugestie w tym temacie ,bo już jestem bliski aby wreszcie wszystko świeciło co może!
Radek321 Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 Trzeba wyciągnąć wkład z popielniczki i w głębi na dole widać dwa zatrzaski które trzeba wcisnąć i wyciągnąć zapalniczke razem z popielniczką.
fordenir Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Te zatrzaski to takie dwa paski blaszane widać je ale dostęp do nich tylko długim śrubokrętem, wcisnąć i wyciągnąć popielniczkę z zapalniczką tylko z tego co pamiętam u mnie to kwak kable były krótkie i ciasno.
Radek321 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Te zatrzaski to takie dwa paski blaszane widać je ale dostęp do nich tylko długim śrubokrętem, wcisnąć i wyciągnąć popielniczkę z zapalniczką tylko z tego co pamiętam u mnie to kwak kable były krótkie i ciasno. Dokładnie tak ja używałem do tego celu śrubokręta tego co jest dodawany do samochodu tylko ściągnołem rączke. Kable trzeba najlepiej odpiąć bo są krótkie.
marcin761207 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2007 no dzięki za wszelkie podpowiedzi w tym temacie . Będe próbował to rozkminić ,obym nie połamał jakis plastików przy okazji! Pozdrawiam hey
Wihajster Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 tu masz jeszcze http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=3872&highlight=#3872 zamykam
Rekomendowane odpowiedzi