andre_23 Opublikowano Niedziela o 18:34 Opublikowano Niedziela o 18:34 Dziękuję za linka. Takie zestawy są też dostępne na ali, tylko bez softu, koszt ok. 400zł. Kodowanie tak jak sugerujesz samemu lepiej wykonać. Zestaw kupić to żaden problem, ale nigdzie nie ma instrukcji jak step by step to wykonać w Q3.? Tego nie mogę odnaleźć, bo ułatwiłaby mi ta instrukcja wiele. Może gdzieś uda się ją odnaleźć. A czy Ty masz dostęp do schematów instalacji elektrycznej Q3? Z góry dzięki za pomoc.
Muskel1 Opublikowano Niedziela o 18:40 Autor Opublikowano Niedziela o 18:40 1 minutę temu, andre_23 napisał(a): Zestaw kupić to żaden problem, ale nigdzie nie ma instrukcji jak step by step to wykonać w Q3.? W zestawie z mojego linka dołączona jest instrukcja. 4 minuty temu, andre_23 napisał(a): A czy Ty masz dostęp do schematów instalacji elektrycznej Q3? Nie mam, musisz wykupić dostęp na erWIN (1 godz/8,33 €) i tam pobrać.
andre_23 Opublikowano Niedziela o 18:44 Opublikowano Niedziela o 18:44 Dziękuję bardzo za informację i pomoc. Muszę to na spokojnie przemyśleć, przeszperać jeszcze raz internet może coś znajdę na innych forach, samą instrukcję instalacji AHA w Q3, żeby to wcześniej rozkminić przed zamówieniem. Może ktoś z innych użytkowników będzie pomocny, za co z góry dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi