Darwek24 Opublikowano 28 Lipca 2021 Opublikowano 28 Lipca 2021 Witam!!! Mam wersje bez czujników parkowania i chce założyć tylko jakie czujniki do tyłu wybrać a4 b8 2014 rok sedan oryginalne czy zamienniki, a jak zamienniki to jakiej firmy polecacie ?
Edziu Opublikowano 29 Lipca 2021 Opublikowano 29 Lipca 2021 Moim zdaniem nie będzie różnicy czy wybierzesz oryginalne czy zamienniki, poza ceną oczywiście Poczytaj trochę opinii w necie o firmach oferujących zamienniki i sam zdecyduj, ja osobiście bym się skusił na markę SKV, sam mam od nich części i wszystko ładnie chodzi , no ale sam zdecyduj.
MaTeo85 Opublikowano 29 Lipca 2021 Opublikowano 29 Lipca 2021 Większość zamienników to tanie chinole które w zależności od pogody pokazują zupełnie co innego. Ja od kilku miesięcy mam zamienniki z vemo, na razie jest ok i pokazują co trzeba, są jeszcze w rozsądnej kasie hella, ale trudno dostępne. Piszę na podstawie B6, ale nie zależnie od modelu zasada działania ta sama. Może do B8 jest większy wybór, ale na pewno nie idź w najtańsze.
Rowbert Opublikowano 29 Lipca 2021 Opublikowano 29 Lipca 2021 30 minut temu, MaTeo85 napisał: Większość zamienników to tanie chinole które w zależności od pogody pokazują zupełnie co innego. Ja od kilku miesięcy mam zamienniki z vemo, na razie jest ok i pokazują co trzeba, są jeszcze w rozsądnej kasie hella, ale trudno dostępne. Piszę na podstawie B6, ale nie zależnie od modelu zasada działania ta sama. Może do B8 jest większy wybór, ale na pewno nie idź w najtańsze. Dokładnie, nie idź w najtańsze omijaj takie tanie marki jak Kamoka czy NTY.
Darwek24 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2021 A gdzie to szukać ? Te SkV to jakie ma numery ?
Rekomendowane odpowiedzi